| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kürk uğruna vahşet başladı!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Kanada'da yılın en kanlı dönemi başladı. Tüm dünyanın tepkisini çeken fok avı sezonu dün açıldı. Av kapsamında bebek foklar kafalarına sopalarla vurularak öldürülecek, ancak buzların yeteri kadar kalın olmaması nedeniyle fok sayısı zaten azalmış durumda. Kaynak Bununla ilgili bir video izlemiştim daha doğrusu bir kaç saniye izleyebilmiştim. Lüks yaşam uğruna, insanoğlunun yapabileceği en büyük vahşetlerden biri olan fok avı gerçekten kanımı donduruyor... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu vahseti insanoglunun yapmasi utanc verici, sacma sapan zevk ihtiyaclari yuzunden canlilar öldürülüyor.Umarim insanlik buna bir son verir,cünkü bana göre bunun bir soykirimdan farki yok. __________________
dusune bahcemizde hakimiyet kuramadikca bilincalti zararimiza calisacaktir. |
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İnsanların sırf bencil duyguları ve lüks yaşam tutkuları bir hayvan neslinin bitmesine sebep oluyor.Hayvanlar sırf ihtiyaçlarını karşılamak için öldürür,insanlar egolarını tatmin etmek için öldürür. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| bence asıl üstünde durulması gereken şey öldülüş biçimleri.... |
|
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Lanet ediyorum içimden. Midem bulanıyo bu insanlardan. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #6 | |
| ekolojik dengenin bozulması için hem karadan hem denizden hem havadan üstün gayretler içerisinde olan insanoğlu Bakalım kendini en zeki canlı zannetmesinin bedelini nasıl ödeyecek Bence bedel ödeme zamanı giderek yaklaşıyor saygılar __________________
içimizdeki sahil |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu vahşete neden olan insanoğlu değil o kürkleri giyenlerdir. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| #8 | |
| o kürkleri giyenler o kürkleri satanlar o kürklerin üretiminde çalışanlar uzaydan mı geldi? __________________
içimizdeki sahil |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| o kürklerin üretiminde çalışanlar yaşamak için çalışmak zorundalar .Kürkü giyen fok'u öldürdüğü gib onu da sömürür bir çeşit öldürmektir zaten bu.Sorun bazı insanlardır insanoğlu'nun doğasından gelen bir şey değil bu.Böyle düşününce katilleri aklamış oluruz.Ne de olsa insanğlunda var bu, onun bir suçu yok der gibi... __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| #10 | |
| Benim söylemek istediğim insanoğlunun büyük bir kısmı bazıları bilerek bazıları bilmeden bazıları isteğe bağlı bazıları zorunluluk gibi görünen ölçülerde masum değildir. Bence de insanın özüne dayalı bir vahşet yoktur. Ancak insanın bencilliğine ve cehaletine dayalı bir vahşet söz konusudur. Bencillikten ve cehaletten arındığımız ölçüde adiliz korumacıyız sevgi ve şefkat tohumlarını ekenleriz. saygılar __________________
içimizdeki sahil |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|