"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Doğum Gününüz Kutlu Olsun!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.Türker, Sn.T.H.V.C., Ve diğer arkadaşlar, Doğum gününüz kutlu olsun. Varsayalım ki ışıklar sönük... en küçüğümüz elinde,mumlarla aydınlanmış bir pasta getiriyor...sizler üflüyorsunuz... Bir alkış ve bilinen nakarat... "İyi ki doğdun Türker" "İyi ki doğdun T.H.V.C." "İyi ki doğdun...İyi ki..." |
|
| #2 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Bende arkadaşların doğum gününü kutluyorum , özellikle bu sitede oldukça değerli gördüğüm sayın türkeri. Heeppyyy böörrrddd deeyyy tuuu yuuu ![]() |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Teşekkürler Arkadaşlar, Hep birlikte nice mutlu yıllara ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #4 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Bende kutluyorum. Mesajlara cevap yazmaktan kimlerin doğum günü olduğuna bakma fırsatım pek olmadı bu akşam. Allah hepsine hayırlı, mutlu ve uzun ömürler versin. Nice mutlu yıllara. Saygılar, |
|
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Türker ve Thvc doğum gününüz kutlu olsun...1 daha gitti (: __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Türker, dostum, nice mutlu yıllara. İyiki doğduuuunnn!!!! T.H.V.C. arkadaşım senin de doğum günün kutlu olsun... |
|
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| GÜn bitti neredeyse, son anda yetiştik. Türker hocam yaşlandınız demek. Sİzin ve diğer arkadaşların doğum günlerini kutlarım. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| türker hocam ve thvc nice mutlu yıllara (biraz geç oldu ama idare edin işte :-) ) |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Nice mutlu yıllara Nice hayırlı çalışmalara imza atmanız dileğiyle |
|
| #10 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sevgili Timuçin; Doğum günün kutlu olsun. Umarım herşey gönlünce olur. ( Ne beylik bir söz oldu. Ama hep böyle denmez mi? Üstelik gecenin bu yarısı, gözlerime ağrılar çöreklenmişken ve Lokum'da durmadan ayağımı tırmalarken...) Bir yıl daha geçti...Geriye gelmeyecek olan bir yıl... Mutluluklar dilerim. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|