| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Sizce? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Merhaba der gibi seni seviyorum diyoruz..Bu cümle eskisi kadar değerli mi?? |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Onu öyle kolay diyebilen yaratıklar için geçerli galiba sözünüz. Yoksa ben söylemeyi beceremiyorum, bir becerebilsem zaten hiç değilsse içimdekini dökmüş olacağız... |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bence seni seviyorum, içimizden her geldiği anda, söylemek istediğimiz anda söylenmeli. Bu benim yapım, tabii farklı düşünülebilir ama ben bunu sık sık duymayı da söylemeyi de çok severim. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| "seni seviyorum" Bence bu sözü söylemenin güclügü ve kolayligi hic bir cagda kolay degismez saniyorum.. ..ama cok zor olmali seni seviyorum diyen dudaklardan, bir gün aci sözler isitmege dayanmak... sorun burada olmali. yine de cekinmemeli sevgiyi disa vurmaktan, böylece gercekten sevip sevmedigimizi karsimiza duyurdugumuz gibi, kendimiz de anlamis olmaz miyiz? saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #5 | |
| Tabiki seni seviyorum kelimesini duymak isteriz ama söylenen şey yürekten söylenmiyorsa hiç bir değeri olmaz |
|
| #6 | |
Ayrıldı
| Tabii, öylesine söylenmiş bir seni seviyorumu duymak da çok acı... __________________
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
|
| #8 | |
Ayrıldı
| Ben sezdim, gerçekten..ve çok acı... __________________
|
| #9 | |
| Hayalin gözlerime,sevgin yüreğime hediyedir Sevgi adınadır bu çığlıgım seni seviyorum... |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| yürekten,gerçekten söyleniyorsa "seni seviyorum" cümlesi herzaman değerlidir ve hep söylenmeli.Çünkü sevgi insanın içine sığmayan bir his ve yüreğe hapsedilmesi de imkansız. bunun için gerçek sevgi her fırsatta söylenmeli. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|