"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Baydemir'e W soruşturması/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in yılbaşı ve Ramazan Bayramı'nda gönderdiği Türkçe ve Kürtçe tebrik kartları soruşturuluyor. İçişleri bakanlığı savcılığın isteğini değerlendirdi ve soruşturma için onay verdi. Baydemir hakkında şimdi Kürtçe kartlardaki W harfi nedeniyle soruşturma açılacak Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=78064 __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #2 | |
| Kim Diyarabakır hakkında bu kadar olumsuz düşüncelere nedne olabilirdi doğrusu merak ediyorum? Diyarbakır'a katkıları... Daha nice davalar açılmalı da neyse.. Saygılarımla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| W harfi soruşturması... Bizde bu kafa oldukça daha uzun yılllar çile çekeriz... |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Saygılarımla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... | |
|
| #5 | |
| Siz böyle bir cezadan utanmıyorsanız , bu sizi ilgilendirir.... Başlık size ait. Bu ne perhiz böyle... Baydemir olsa ne? Aydemir olsa ne... Bu kişiler beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren böyle ucuz konuların bir ülkede bu kadar kabul görmesidir... ama insanlığın tarihinde hangi ucuzluk süregelmiştir ki... |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Dğada ölenlere şehit diyor ve şehit aile ziyareti yapıyor basit diyorsunuz.. Size göre basit olmayan nedir bu ülke adına merak ediyorum doğrusu ( Gerçi KÜRT SORUNU illa da isim takıyorsunuz ya işte basit değil..) Saygılarımla __________________
|
| #7 | ||
| Alıntı:
yok bilmem eşeğin üstüne kırmızı yeşil kurdele bağladı diye dava açarsanız , böyle çok şehit haberleri işitirsiniz... Hem w harfi için dava açılsın diye topik açın hemde gelin burda "bu iş öyle basit değil" deyin... Basit olmadığı belli... Bu zihniyetin sonuçlarını görüyoruz günümz politikasında... Hiçbir yaptığınız şey havada kalmaz. Bir şekilde karşılık bulur siyaset arenasında... bizim ağlayıp sızladığımız acıların sahibi bizleriz | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Ayrıca acıların sahibi bizi demişsiniz biz kim oluyoruz siz kim oluyorsunuz fark nedir idrak edebilmiş değilim Ayrım yapmak da üstünüze yok siyasi ideolojiniz nedir bilmiyorum ama eşitlik adalet nedir bilmediğinize eminim! Saygılarımla __________________
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Alıntı:
Asker olsun veya gerilla... Sağcısı veya solcusu... Hiç önemli değil ne olduğu.. Ayrıca herkesin ölüsü kendisi için değerlidir.. __________________
Merhaba dostlar... | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Ve de bu insan davasını yüceltecekse T.C büyükşehir belediye başkanlığı yapmasın ozaman. Bu ne perhis bu ne lahana turşusu.. Siz Hem pkk lı olup hem de bu ülkenin bir ilinde bu ülkenin adını taşımazsınız Riya bana yakışmıyor sizi bilemem.. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|