"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| "Sayın Öcalan" için Erdoğan’a takipsizlik / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ’Sayın Öcalan’ için Erdoğan’a takipsizlik 6 Nisan 2007Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Tayyip Erdoğan hakkında, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a "sayın" dediği iddiaları üzerine yaptığı incelemeyi tamamladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hikmet Önen söz konusu konuşmada, "Herhangi bir suç unsurunun bulunmadığı" ve "zaman aşımı" gerekçesiyle Erdoğan hakkında takipsizlik kararı verdi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/62...rid=3429&oid=4 |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Tamam işte olacağı bu kadardır. Hukukun takiyesi, siyasetçinin takiyesi, sistemin takiyesi hepsi bir bunların. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Böyle bir hitap yüzünden dava bile açmak ayıptır. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Bursa
| böyle bir hitap için takipsizlik kararı vermek ayıp..... |
| #6 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| erdoğanda artık bir özür dilemesi lazım artık değilmi yoksa o sözün arkasındadır diye düşünüyorum... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sayın öcalan kelimesinin sayın şaron kelimesinden ne gibi bir eksikliği var? Dahada ötesi sayın bush kelimesinden ne kadar kabul edilermez yanı var? Bush denilen adam ırakta 600 bin sivilin ölümünden sorunlu değilmiydi? Terörist başı olunca sayın olmazda çok daha beterini politika örtüsüyle yapınca adammı olunuyor? İkiyüzlülük bizim içimize işlemiş... Ben yine aynısını diyorum. böyle basit işlerle çağdaş bir ulus uğraşmaz. Mahkeme bile bundan dolayı takipsizlik kararı vermiş... phidas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-04-07 15:09 . |
| #8 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Sayın kelimesini kullanmak ne kadar yakışıksız ve yarasız olsa da, aynı şekilde ikide bir "bebek katili" nitelemesini kullanmak da çok yararlı değil. Bu tür terimler halkların arasındaki uçurumu daha da büyütmekte, ve terörün sürmesinden yana çıkarları olan çevrelerin de işine gelmektedir. Sn.Chessmaster'ın genel söylemine katılıyorum: Birtakım kavramları aşabilmeli ve güneydoğudaki yangını söndürebilmenin farklı yollarını hep birlikte bulabilmeliyiz. Bu farklı söylem de hiç bir zaman milliyetçi-şoven yaklaşımlar olmamalıdır. Çünkü başımıza ne geldiyse, ne geliyorsa, heo bu tarz şiddeti körükleyen siyaset anlayışından gelmektedir. | |
| #9 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Öyle demeyin sn. chessmaster,işin ucunda PKK yada eklenti yapanların sayesinde Kürtler olunca bırakın sayın demeyi telafuzu bile suçtur,ayıptır günahtır yahu.Ama Irak'ta,Afganistan'da yakında da İran'da,Suriye'de ve daha nice topraklarda katliamlarını sürdürme planları kuran emperyalizmin uşaklarına sayın demek erdemliliktir,saygıdır bir okadarda vatan sevgisidir!!! __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| -İsrail'de yakın zamanda cumhurbaşkanının yargılandığını unutmayarak, hukukçuların da gerçek yüzünü görmüş olduk. -Sayın gafını geçelim, peki ya "kelle" gafı daha vahim değil mi? |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|