| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Karşı görüşten Cumhurbaşkanı adayınız kim? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sağcı olabilirsiniz, solcu olabilirsiniz veya başka bir görüşte olabilirsiniz. Benim öğrenmek istediğim sizin karşıt görüşünüzden olduğu halde cumhurbaşkanı olmasını isteyebileceğiz, onaylayabileceğiz birileri var mı? varsa kim? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ATATÜRKÇÜYÜM.... ABDULLAH GÜL olabilir ATAM Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-04-07 17:32 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Var. Benim de şu andan itibaren adayım Recep Tayyip Erdoğan. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| yalnız, ben şu görüşteyim ama şu kişi olabilir diye belirtseydiniz daha iyi olmazmıydı? |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Ben tam demokrasiyi savunuyorum. Takiyeye oy vermem ama şu son günlerdeki forum tartışmaları, beni hiç aklıma gelmediği halde Emine Hanım'ın vizyonunu da göz önüne almaya götürdü. O yüzden. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Sol Görusluyum Baska bir topictede yazmistim Eskiden Seriati hedefleyen bir örgutun Istanbuldaki ayaklarindan birinin bu ulkede Cumhurbaskanligina oturmasini istemiyorum (kimi kastettigimi herkes anladi sanirim) Onun adamlarindan birininde Cumhurbaskanligina oturmasina karsiyim Ama su an gösterilecek herhangi bir Cumhurbaskani adayi göremiyorum solda __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sol görüşlüyüm. Recep Tayyip Erdoğan'ın gelmesini istiorum,herkes bilir zaten bu isteğimi. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Bu nasıl bir mantık anlamak zor.. Ordudan ihrac edilen askerilerin onayı Cumhurbaşkanlığından geçer. Ve AKP döneminde ordudan ihrac edilen askerlere AKP şerh koymuştur. Peki RTE CUmhurbaşkanı olduğunda, ordudan gelen ihracı kararlarını onaylamassa? Bakın arkadaşlar, böyle bir kişi Cumhurbaşkanı olamaz, bu kişi hakkında hiç birşey bilmiyorsanız, internette çok kısa bir araştırma yapın, geçmişini bir inceleyin. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Roland Bence bırakalım olsun,oradan inmesi daha keyifli olacaktır ![]() |
|
| #10 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Kemalist'im , Laik Rejim düşmanı , dini siyasete alet eden (-ki yasak olmasına rağmen) bir partinin çıkaracağı herhangi bir Cumhurbaşkanı adayını Çankaya'da görmek istemiyorum. adayım Bayram Meral'dir , sebeplerine gelince vakti zamanında işçilerin hakkını söke , söke devletten alan yaptırdığı eylemlerle hükümetleri dize getiren , sayesinde memur sendikaları da ayaklandıran , halkın içinden çıkmış kitleleri söylemleri ile etkileyen fakat bildiğim kadarıyla yüksek öğrenimi olmadığından aday olarak gösterilemeyecek şahsiyet. Alıntı:
username Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-04-07 01:15 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|