"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Öcalan: Zehirlenme iddiası ABD komplosu../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Terörist Abdullah Öcalan, bir süre önce avukatlarının ortaya attığı zehirlendiği yönündeki iddialarının arkasında ABD ve İngiltere'nin bulunduğunu iddia etti. Öcalan'ın geçen çarşamba günü avukatlarıyla yaptığı görüşme PKK'nın yayın organları ile Roj TV'de yer aldı. İddialara göre, Öcalan görüşmelerde 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, DYP lideri Mehmet Ağar ile eski MİT yöneticilerinden Cevat Öneş'in yaptığı açıklamaların dikkate alınması gerektiğini söyledi. Roj TV'nin iddiasına göre, Öcalan şunları söyledi: "Benim bu olayla aslında bir ilgim yoktur. Açıklamanın Avrupa'da yapılması bilinçlidir. 5 saç telimin tahlil ettirildiği İtalya'daki laboratuvarın, hepsinin ABD veya İngiltere ile ilişkileri vardır. ABD ve İngiltere isteselerdi 24 saat içinde müdahale ederlerdi ve basın yoluyla yayılmasına izin vermezlerdi. Kimsenin haberi olmazdı. Ama izin verdiler. Bu da komplo gibidir. Zehirlenme iddiasının ortaya atılmasındaki asıl amaç siyasi tehdittir. 'Biz seni istediğimiz zaman zehirleyebiliriz, öldürebiliriz, yok edebiliriz' demek istiyorlar. Yaparlar mı bilemiyorum, yapabilirler." Alıntı : 8.Nisan.2007 Milliyet Web sitesi... Ne destanlar yazılmıştı...Türkiye Apo'yu zehirliyor....Yakında öldürecek...Yazılar,köşe yazıları,tartışmalar beyanatlar....Protestolar vesaireler,vesaireler........................ O dönem formumuzda da bu konuyla ilgili,başlık açılmıştı.... Zehirlendiği iddia edilenin beyanatını yorumsuz olarak aktarıyorum... Saygılarla.............Harbey............. harbey Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-04-07 12:31 . |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Sayın harbey o dönemde de fransız doktoru zehirlenme iddaasını yalanlamıştı ama kulak tıkamışlardı bakın görün yine bir cırtlak sesler korosu bu raporlar emperyalst bilmem ne demeye kalkacaklardır (Ben onlar için şeref ve de vicdan yoksunu diyorum) Saygılarımla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| kürtçü arkadaşlara selam olsun.Anladın sen.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|