| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
3 Ayda 16 Şehit/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| 3 Ayda 16 Şehit 3 ayda 27 terörist öldürüldü, 16 güvenlik görevlisi şehit oldu 2007 yılının 3 aylık döneminde de örgüte yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri 27 teröristi etkisiz hale getirdi. Birebir çatışmak yerine uzaktan vur kaç taktiğiyle ayakta kalmaya çalışan teröristler ise güvenlik güçlerine bölgeye döşedikleri mayınlarla zarar vermeye çalışıyor. Terör örgütünün bölgede arazi arama taraması yapan güvenlik güçlerinin geçtiği yerlere mayın döşemesi sonucu 3 aylık dönemde 16 asker şehit oldu. Mayın patlamaları sonucu 23 güvenlik görevlisi ise yaralandı. ..... TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR Türkiye, son 2 günde verdiği 10 şehidine ağlıyor. Önceki gün Bitlis'te mayın pususunda şehit olan bir asteğmen ile 2 uzman çavuşun cenaze törenlerinde gözyaşı sel olurken, acı haberler bu kez Şırnak ve Bingöl'den geldi. Baharın gelişiyle birlikte eylemlerine hız veren terör örgütü PKK, hain pusular ve döşediği kara mayınlarıyla saldırıyor. Önceki gün jandarma ekiplerinin, Bitlis'e 20 kilometre uzaklıktaki Çeltikli kırsalında yaptığı arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütünce araziye döşenmiş mayın patlamış ve 1 asteğmen ile 2 uzman çavuş şehit olmuştu. Türkiye, bu olayın acısı dinmeden Şırnak ve Bingöl'den gelen yeni şehit haberleriyle sarsıldı. ...... http://www.avrasya.tv/art/?art=haberoku&hid=1068 Dünkü ve bugünkü şehit haberlerinden... http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=78868 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=78858 http://haber.mynet.com/detail_news/?...te=09Nisan2007 Vatanı için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. ![]() |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aman saygın ulukoca, Böyle haberler yapıp ..ülkenin MUTLU gidişatını bozmayın lütfen!... Yabancı sermaye ürker.. Borsa düşer!... 15-20 ''KELLE'' gitti diye ortalığı yaygaraya vermeyin.. Hem sonra ''SAYIN'' Öcalan vallahide ..billahide küser.. ![]() Al misketlerini... ben oynamıyorum... der... Devlet yönetimi CİDDİYET gerektirir... Böyle boş amaçsız haberler ile.. gündem meşgul edilir mi?.. Sizi çok ayıpladım çok!... saygılar. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| son dönemde tekrar terörün artmasını neye bağlıyorsunuz arkadaşlar? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Terörün artması "ben onlarla ne görüşeyim?" diyenin ne kadar haklı olduğuna bağlıyor, düşmanla kucaklaşma diyen gen.kur.bşk.nı dinlememekten dolayı bunların cesaretlenerek... Durun bakalım askerler susuyor öfkesini bir saçtı mı nolur bakalım. |
|
| #5 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Evet faşizm arttı bu yüzden terör artıyor. Ne kaar masumsunuz gerçekten helal olsun size mi diyelim?? Şimdi olayı gene kişislee vurup sıyrılırsınız sanırım. Eğer soruyu genel olarak soruyorsanız da üstünüze alınmayın,içten soranlaradır bu yazdıklarım. SOL neden mi oy alamıyor bu ülkede. Çünkü halktan kopuk,burada devereye girse tamam iişte,sonra girenlere de milliyetçilkten rant sağlıyor demesin kimse. 10 tane gencecik insan öldü daha yeni. Ama onları hiç düşünen yok. Varsa yoksa zengin partilerinde eğlendirdikleri dostları. Eyvallah ülkesindeyiz adeta.. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sizce "tarafsız" bir soru nasıl olur du? örnek verirmisiniz? |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Alıntı:
Haklısınız 10 tane vatanı için ölmüş gencin ne öenemi var birinin cebi doluyor mu doluyor öyleyse sorun yok! Bu kısımda çok güzel konuşmuşsunuz da ne demek faşizm artıyor diye terör artıyor? Faşizme örnek verin lütfen ülkemizde artan ve terörü tetikleyen.? Sizi insaflı olmaya davet ediyorum bu ülkede bir kaç kendini bilmez var diye faşizm olduğunu iddaa etmek sadece vicdan yoksunu insanlara yakışır! Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| 3 ayda 27 terörist öldürüldü... 1984 yılından beri neredeyse 2000 yılına kadar hemen hergün bu teröristlerin ölüm haberlerini dinledik. 2007 deyiz ara ara yine haberler alıyoruz... Bazen şimdiki gibi 3 ayda 27 terörist öldürdük. Bazen 3 saatte 27 terörist öldürdük... Umarım sayıları iyice azalmıştır. Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum... İleride şehit olacak kardeşlerimizede şimdiden allahtan rahmet diliyorum. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Ya kardeşim saldıran biz değiliz ki faşizm olsun. Demokrasiye gelin dersin gelmezler, otur oturduğun yerde dersin oturmazlar, e ne olacak peki, girelim dağıtalım hepsini demek faşizm mi şimdi, yoksa milletini korumak mı? |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Allah Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve sadık neferlerini korusun...Allah Rahmet eylesin.Ruhları şad olsun. __________________
KENDİ DÜŞÜNCEMİ DESTEKLEMEM YASAKLANAMAZ. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|