| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu kadar insan var cevrimici ve ve kimse konusnuyor, neden? Kendi ismimi her acilista görmek istemiyorum. Bazen insanin, yalnizliklarini en cikarsayamadigi kisilerle paylasmak zorunda kalmasi gibi, en olmaz yorumlara yanitlar düzmeye zorlaniyoruz. Biliyorsunuz uzaktasiniz hepiniz biribirinize. Bir yigin arkadas nette ve yorumlar yok,? Bu kacinci istifa olacak....? saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-10-05 18:46 . |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sevgili canuğur, Arkadaşları bilmiyorum ama bazen yazmak isteği içimden gelmiyor.Yorgunluk,iş güç...Okumayı tercih ediyorum. Aslında tartışılan konularda yazmayı da sevmiyorum. Hiç bir yararı olmadığı gibi, sürekli polemiğe dönüşen yazışmalar bir yerden sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Kırıp döktüğümüz bir yığın insan yüreği de cabası... Tartışmaya girmeden düşüncelerimizi açıklayabilmenin bir yolu da olmalı. Kırmadan, incitmeden bu iş nasıl yapılır? Bir yolu bulunur belki... İstifaderken neyi kastettin? Herhalde ayrılmayı düşünmüyorsun? Aklına bile getirme. Burada ramazan olduğunu untma. Herkes iftarını açıyordur. Birazdan başlarlar yazmaya... Hep böyle yazabilsek!! Arada bir de olsa tartışmadan yazışalım, diyorum. (Sn. Türker'e gene iş düştü... Bu topiği siyaset bölümünde açmışsın. Sn.Türker, konu dışında bir yere aktarır herhalde. Sen acemi bu konularda ben acemi; olan da sevgili Türker'e oluyor.) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| İlk defa sayın melnura acayip derecede hak verdim Aman sayın canugur istifa mistifa olmuyor ağzınızdan yel alsın, biz sizsiz ne yaparız.şunun şurasında bir kavurmalıkız..... gerçekten üstümüze oruç rehaveti çöktü, yemeği yiyince uyuklayıp kalıyorum moralinizi bozmayin yakında yine kara trenlikten orient express e dönüşürüz saygılar |
| #4 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Arkadaşlar, Bir yere gittiğimiz yok. Kimi günler davet veriyoruz, kimi günler davete gidiyoruz. Boş zamanlarda yemekten sonra rehavet çöküyor üstümüze. bir kaç saat sonra gözümüzün feri geliyor ve başlıyoruz yazmaya. Saygılar, |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Haklisiniz arkadaslar, tesekürler uzaktan duygusallik benimkisi... Zamani unutuyorum bazen. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-10-05 16:16 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|