"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Çığlıklarım var, kimsenin duymadığı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Çığlıklarım var,kimsenin duymadığı Haykırmak istesemde ,sessiz kalan Diyemediğim derdimi; anlatamadığım Deli oluyorum, miskin gecelere Derbeder bakışlar ardındaki sahte sevmelere Yapmacık gülümsemelerde sarsa dört bir yanımı İnadına hayal kuruyorum,inadına Yaşayamasamda ........ Ama umut dolu bu sefil yüreğim, Atıyor beni vakitsiz,akşamlara Bilmediğim bir gecenin,bilinmeyen vaktinde Paylaşıyorum ızdırabımı,en acı kadehlerle Bazen bir sandal oluyorum, Kaybolurken gözlerinin mavisinde, Bazen bir viran orman evi; Dipsiz,kayıp bu kentte..... Kanımı içiyorum kimbilir? İçerken şerefine Günümden gün çalan,vakitsiz sevmelerle Alemci meyhanelerde... İnadına hayal kuruyorum,inadına Gelmesende geriye...! Mahmut Tugrul AĞSU tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-07 20:03 . |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Tophane meydanında sevdim seni, Kaldırım taşlı yokuşunda. Yüreğimde buldum, ağır adımlarını Vede ürkek bakışlarını. Baharı yakaladım mevsiminde İpeksi, siyah saçlarında Gülünce yüreğim gülerdi, Sevinç dolardı tüm bedenime. Sıcaklığını hissedemesemde avuçlarımda Ümit dolardı,doğduğunda rüyalarımda Bir kıvılcım düşerdi,gelirken göz göze Yüreğimde bir huzur, Hayallerle dolu yarınlarımda... Umut yokuşlarında, Bir akşam üstü serinliğinde, Baba olma hissi, Dünyamı aydınlatan mahçup bakışlarında.... Ey güzelliğiyle dört mevsim; Bahar saçan nazlı yarim, Seni tanıdığım o günden beri, Ben sen oldum,olsamda yad ellerde Bir başımayım şimdi, Kimsesiz,berduş hallerde Ne varlığımın farkındayım, Nede kahpe dünyanın zamanındayım. Gitme vaktidir bu kimbilir; Gözlerinin içine bakamadan, Sevgi sözcüğüde çıkmadı dilden Özlemlerim son olsun.... Mahmut Tugrul AĞSU tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-07 20:03 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bu günü düşünürüm, dün öldü yarın var mı? Gençligime de güvenmem ölen hep ihtiyar mı? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|