| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Britanya'da hükümetin ırkçı ve dinci nefreti önleme yasa tasarısına karşı çıkan bir Hıristiyan baskı grubu, Kuran'ın satışını yasaklamak için harekete geçiyor. (13 Ekim 2005 Perşembe) Evanjelist 'Hıristiyanların Sesi' grubu, dinci nefrete yol açtığı gerekçesiyle Kuran'ı satan kitapçıları dava edecekleri yönünde hükümeti 'uyardı'. Grubun başkanı Stephen Green, "Eğer Kuran bir nefret söylemi değilse, başka neyin nefret söylemi olabileceğini bilmiyorum. Kuran satan kitapçıları ihbar edeceğiz. İncil'in hiçbir yerinde inanmayanların öldürülmesi gerektiği söylenmez" ifadelerini kullandı. Çeviri: nethaber.com Haberin orjinal metni: http://www.guardian.co.uk/uk_news/st...589960,00.html * * * Bu tip bir yasaklama uygulaması çok tehlikeli sonuçlara neden olabilir. Zaten kendini toplumdan tecrit etmiş Müslüman halk daha da sert biçimde toplumdan kendini soyutlayacak ve şiddet eylemlerini haklı bulacaktır. Buna kimse cesaret edemez. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Demek,sonunda is bu duruma geldi. Belliydi sayin Türker. Geri kalmanin bedeli. Dinimiz söyle iyiydi böyle iyiydi deyip hic bir sey yapmamanin bedeli sorulacakti. Kimler? Hriistiyanlar tarafinadan. Aslinda müslümanlar baslarina gelecekleri bildikleri halde dünyanin ha bire müslümanlasmaya dogru yol aldigini iddia ederken; öte yandan bittiklerini de seziyorlardi saniyorum. Yani adam soruyor, 1400 yil ne yaptin? HIC (!) o halde yasaklamak zorundayiz:-) (cünkü sen islami yaymak icin kafirin kanini helal görüyorsun) buna birileri dur diyecekti. Yani baska bir dil ile, devletin sesinin kamuya yansidigi görülüyorsa, durum vahim???? Bu elbette kolay olmayacak, 1571 yili Fransa st.Barstel olaylari kadar kanli olamamsi dilegimizdir.??? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-10-05 20:17 . |
| #3 | |
| Yapmayın Arkadaşlar, Haçlı savaşları yeni maskeleri ile meydan açıktı!.. Irak'ta ve Afganistan'da medeniyet ve demokrasi getirme adıyla, müslüman ülkelerde dini çağdaşlaştırma adıyla. Amaç İslamı yok etmek. Ben sadece ibretle seyrediyorum. Hem dışarda olanları, hem içerde olanları. Saygılar, |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| ben dışardakilere o kadar kızmıyorum içerdekiler beni daha çok üzüyor din namına yapılıyor denilenlerin belki yarısı safsata Fıtr bayramını yapmışız şeker/baklava bayramı Hacc bayramını yapmışız pirzola bayramı cahil şeyhler ve tarikatları <<aman soru sorma, şeyhe teslim ol, sakın düşünme >> gibi tuhaf aslında cahil şeyhlerin cahilliklerini örtme dertlerini halka din diye yuttura yuttura iş bu hale geldi.....hayırlısı |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| yıllarca canuğur ve benzeri kişileri uyuttular.oda bu kervana atgözlükleriyle balıklama dalış yapmış belli.tüm bu söyledikleri kuranı iyi okuyup anlayamamaısından kaynaklanıyor bence.petriçlinin de dediği gibi ırak'a afganistan2 özgürlük ve demokrasi getireceğini söyleyen tamamen siyonizmin askerlei gibi oda uyutulmuş bir yurdum insanı bence. bir an önce bu uykudan uyanması gerekli.islamda şiddet var diyorsun haçlı seferlerini görmezden geliyorsun.tevratta ki yahudi olmayan insan hayvandır dendiğini ve öldürülsede bi sakınca olmayacağının yazılması gibi daha bi cok konuyu görmeli bence. |
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| İslam Dünyasının 1400 yılda yaptıklarını, dünya medeniyetine katkılarını Batı Dünyası bizden çok daha iyi biliyor. İslam Medeniyetinin hakkını her zaman teslim ediyorlar. BU tip aşırı davranışlar sergileyen gruplar bizde olabileceği gibi onlarda da var. Gayet normaldir. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #7 | ||
| Alıntı:
incili okudum şiddet yok yani zamanında kanuni viyanaya göz dikmemişmiydi adamlara saldırırsanız onlarda eli armut toplamaz her halde | |
| #8 | |
| Sayın Spartaküs, Özlettiniz kendinizi. Gözlerimiz hep sizi aradı. Şükür kavuşturana. Saygılar, |
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
| Alıntı:
| |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|