| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Dün İzmir de olan depremlerde can kaybı yok. Ancak anlaşılan halkta büyük bir panik havası var. Çoğunlukla pencereden atlayanlar yaralanmış. Işık arkadaşımıza da geçmiş olsun diyorum. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sayın Işık, Sizin şahsınızda tüm İzmirlilere geçmiş olsun demek isterim. En kötüsü bu olsun. Saygılar, |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Tüm hemşehrilerime de geçmiş olsun, Allah hepimizi beterinden saklasın. İlker Bey yok atlamadım kapıdan pencereden, ama artık kapılara pencerelere farklı bir gözle bakıyorum, acaba hangisinden atlamak daha uygun olur diye :61 |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sayın ışık,Sizinle beraber,tüm izmir de yaşayanlara geçmiş olsun. Daha büyüğü olmasın dileğiyle. Saygılarımla. |
| #5 | |
| Sayın Engin_ol, Çok teşekkürler. |
| #6 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sayın Işık , geçmiş olsun umarım bu bir daha gerçekleşmez. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. @ışık arkadaş geçmiş olsun. Türkiye bir deprem ülkesi bu gerçekle yaşamak ve ona göre de tedbir almak gerek. Pencereden kapıdan balkondan atlamak çözüm değil. |
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Arkadaşlar, aradan 6 ay geçmiş, nasıl çıktı bu konu böyle, arşivden ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #9 | |
| Sayın spider, Sayın kehleti, Çok teşekkür ederim, ancak Sayın Türker'in de belirttiği gibi bu bayağı geçmişte kaldı. Ben de konu başlıklarına bakarken birden korktum, gene İzmir'de deprem mi oldu diye. Şu an Moskova'da olduğum için hemen ailemi arayacaktım birşey mi oldu diye. Neyse ki böyle birşey yokmuş. Umarım sadece İzmir'de değil tüm Türkiyemiz'de deprem için gerekli önemler daha ciddi bir şekilde alınır. Saygılar. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Kusura bakmayın son günlerde haberleri izleyemedim. Mesajların da tarihine bakmayınca bu durum ortaya çıkmış. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|