| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Son aldığım istihbarata göre böyle bir olay gerçekleşecekmiş. 19 Nisan Perşembe'de Kurtlar Vadisi Pusu başlıyor. http://www.kurtlarvadisi.com/ __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Pana Film inat etti. ![]() Neyse bekleyelim görelim... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #3 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Yahuuu bu ne rezalet.Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an bu andır. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Neden Kurtlar Vadisinden bu kadar nefret ediliyor? Şiddet mi?Şiddetin alası var televizyonlarda... Irkçılığa veya başka bir şeye mi özendiriyor? Bu yönden bakarsanız bugün Televizyonu açtığınızda aşiret-kürt-silah-aşk kombinasyonu ile oluşturulmuş bir sürü dizi göreceksiniz.Bunlar aşiret ağası olmaya özendirmiyor mu? Kurtlar Vadisinden neden nefret ediyorsunuz? Lütfen mantıklı bir cevap verin __________________
He He Maurad Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-04-07 17:58 . |
| #5 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Kendi adıma nefret ettiğimi söyleyemem. Evet onun gibi bir çok dizi var çünkü. Yani çok fazla tv izlemeyen birisi olarak insanların bir şeyi zorla izlemeyeceğini düşünüyorum. İzlemezsin olur biter... Ben bir tek Kurtlar Vadisi Terör'e karşıydım. Çünkü ele alınan konu o kadar hassastı ki, çok büyük gerginliklere ve yanlış anlaşılmalara yol açabilirdi. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|