"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Dönmemek üzere... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Artık Kıbrıs..
| Herkese güzel , paylaşımcı , dostça ve arkadaşca muhabbetler nasip olsun Güzel bir maratondu benim için.. Mutluluklar... ![]() __________________
Ölüm nerdn ve nsl gelrsegelsn savaş sloganlarmz kulktan kulğa yaylcaksa ve silhlarmz eldnele geçckse bşkalrı mitralyöz sesleryle savaşvezafer naralryla cenazlrmze ağt yakcklrsa ölüm hşgldi safagldi |
| #2 | |
Kültür&Sanat ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Güle güle... __________________
düşüşte.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Zihnimde Aydınlık dolu biri olarak kalacaksınız... Her ne kadar Tanışamasakta phidas Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-04-07 16:42 . |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Yolun açık olsun.Gerçekleri görmek isteyen nadir insanlardan birisiniz |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Her ne kadar birbirmize sinirlendiğimiz zamanalr olsa da (en azından benim için oldu, yalan söyleyecek değilim) gitmenizi istemezdim. Ağaçtan öte yol gider, bir gün belki karşılaşırız... Saygılarımla |
| #6 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Mar 2007
| Uğurlar OLA |
| #7 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Güle güle sn suphi yolunuz açık olsun...... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|