"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Korkularımız/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için; sevmekten korkuyor... Sevilmekten korkuyor,kendisini sevilmeye layık görmediği için... Düşünmekten korkuyor sorumluluk getireceği için... Konuşmaktan korkuyor,eleştirilmekten korktuğu için... Duygularını ifade etmekten korkuyor,reddedilmekten korktuğu için... Yaşlanmaktan korkuyor,gençliğinin kıymetini bilmediği için... Unutulmaktan korkuyor dünyaya iyi bir şey vermediği için.. Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için..... W.SHAKESPEARE |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Gerçekten güzel... __________________
nerde mutluysan orda olman dileğiyle... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: kırık kalpler sokağı
| shekespeare bunu yazarken cogu misrada beni aklina getirmis heralde __________________
dünyadaki her şey gele gele bir adiliğe dayanıyor.kendi tutkusu ya da ihtiyacı olmaksızın para, şan, şeref ya da başka bir şey uğruna didinen biri, her zaman budaladır... |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| ben yarından korkuyorum acaba yarın bu kadar temiz ve edepli kalabilecek mi ?? |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Güzel bir söz ama bu sözü söyleyen kim? __________________
Su da yandı Sel bastı su dayandı Üstüme su serptiler Tutuştu su da yandı |
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| başklarına ait olan sözleri kullanmayı sevmem paspal kardeşim..başkalarının fikir taşeronluğunu yapmaktansa kendi nacizane kelimelerimi kurarım |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Sanırım hep bilinmezlikten korkarız biz.... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| bazı zamanlarda bilmemek;bilmekten daha umut vericidir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|