"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumdan Yasaklanmak/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007
| Herhangi bir forum sitesinde yasaklanan kişi tekrar nasıl üye olabilir? |
| #2 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Ama bizde; süresiz uzaklaştırılanlar ya da süresiz uzaklaştırılma talebinde bulunduğu için "gönderilenler" hakkında zaman zaman da olsa, "onları nasıl yazıyaz'a döndürebilir ve yazıyaz'a nasıl kazandırabiliriz" konusu aklımızdan geçmiyor değil. Uzaklaşma-uzaklaştırılma nedenleri farklı farklı olduğu için tek bir açıklama ile bu tür "yasakların" kalkması çok fazla da zorluk içeriyor. Kimisi siteye ağır hakaretler, küfürler yaptığı için uzaklaştırıldı, kimisi bizlere aynı küfürü ettiği için uzaklaştırıldı. Kimisi forum kurallarını ısrar ve inatla "çiğnemeye" çalıştığı için, kimisi ise gereksiz bir demokrasicilik oynayarak el altından dolaplar çevirdiği için... Ama ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın üzücü bir durum bu. Çözümün arkadaşlarımıza bireysel başvurularla çözülebileceğini düşünüyorum. Yanlışlık anlaşılmışsa, gerekli ve geçerli özürler dileniyorsa neden olmasın? Bu durumda olan arkadaşlarımızın iletişim panelini kullanarak yetkili arkadaşlarımıza başvurması ve onların haklı gerekçelerle onaylaması durumunda bu tür üzücü durumların ortadan kalkabileceğini düşünüyorum. Yazıyaz hepimizindir. Yazıyaz bu platformda, hiç kimseye ve hiç bir düşünceye taraf ya da karşı değildir. Birlikteliğin sürmesi için gerekli olan samimiyet ve içtenlik varsa birlikte olmamak için hiç bir neden olmamalı... Sanıyorum yönetici arkadaşlarımız da bu böyle bir görüşe karşı çıkmayacaklardır. melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-04-07 13:32 . | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|