"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: Kadıköy
| Tanrıya inanıyorum çünkü orgazm diye bişey var. Diyelim ki evrim filan fıstık tamamiyle gerçek ve doğal seleksiyonla ıvır zıvırla canlılar evrimleşiyor vesaire oluyor. Ben bir bakteriyim doğal yapım gereği üredim, çoğaldım, bölündüm vesaire oldum... Ben bir sürüngenim... Aynı şeyler oldu... Ben bir kuşum... Ben bir maymunum ... Ben bir insanım... Herkesin bildiği gibi üremek denen olay pek zevkli bir olaydır... Kuştu, böcekti, maymundu, insandı hepsinde üremeyi teşvik eden bir zevk mekanizması var. Neden? Çünkü canlıların soylarını devam ettirebilmeleri için üremeye ihtiyacı vardır. Üremeye ihtiyacı olduğunu ve bunu teşvik edebilmek için araya bir zevk mekanizmasını koymayı düşünebilecek kadar akıllı bir tarantula yada kuş yada daha ilkel bir canlı gördünüz mü? Onu bırakın düşünebileni gördünüz mü? Ben açıkçası aile bireyleri azalıyor diye `lan hatçe bak azaldık gel bi üreyelim bak böle olmuyo şu işide zevkli filan yapalım orgazm filan diye bişe uyduralım böylece tüm karıncalar üresin kolonimiz alsın yürüsün` düşünen bir karınca olabileceğini düşünemiyorum. Demek ki orgazm bize yüklü gelmiş... Kim yüklemiş? Oh my god... ![]() (Alıntıdır) http://www.uludagsozluk.com/goster.php?id=1173107 __________________
*Savaş herşeyin babasıdır! *Cesaretini kaybetmiş insan herşeyini kaybetmiştir! *Şeytanı yenemezsin, sadece karşı gelirsin. O yüzden şeytanla savaş bitmez... |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|