| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| işsizlikten,vergi sisteminden,hayat pahalılığından,gelir dağılımından,eğitimden,sağlıktan,hukuk sisteminden,tarım politikalarından,yerel ve genel yönetimden,siyasi partilerden,devlet malının(ki senin malın)çarçur edilmesinden,ulusal değerlerimizin aşındırılmasından,kapkaçtan,hırsızlıktan,asayişsiz likten(daha da çoğaltılabilir)şikayetçiysen;kısaca bugüne kadar kötü yönetildiğine ve bu işlerin siyaset yoluyla çözüleceğine inanıyorsan bir araya gelme zamanıdır. bir işkolunda başarılı olmuş,ülke ve dünya sorunlarını bilen,çözüm üretebilen,ülkesi ve toplum için çalışan,okuduğunu anlayan ve yorumlayan,özgür düşünce sahibi,tam bağımsızlıktan yana,dürüst insanlarsanız gelin partileşelim. ne olacak bu ülkenin hali demeyelim.yarın çok geç olabilir. sessiz çoğunluk gücünü göster. |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
ÖDP. Calismaya baslamak ile ilk adimlar atilmis olacaktir. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #3 | |
| sayın canugur ödp diyorsun ama halk tarafından degerlendirilmedi.benim söylemek istediğim, halkın kendisinin kurup yöneteceği, sahipleneceği,oy verip iktidar yapacağı bir oluşum.parti kurmak kolay, buyolla kurulmuş başarısız olmuş çok parti var.koalisyonu böyle değerlendirmeni isterim.saygılarımla. |
| #4 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Alıntı:
O halde ÖDP yi farklı kılan nedir? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü | |
| #5 | ||
| Alıntı:
Programinin da su anda halk tarafinan pek anlasildigini sanmiyorum. Öyle bile olsa, esitlik ilkelerini ön planda tutan bir partinin var olmasi gereklidir. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Alıntı:
ödp halkın kurduğu bir parti zaten uzaylılar kurmadı :-) neden değerlendirilmedi dersin? onca parti varken biri daha olması ne kadar iyi olur sence? | |
| #7 | ||
| Alıntı:
Bir partinin samimiyetine inanmak icin, arkasinda ille de camiye giden sapkali, sisko, kelli felli agadan bozma liderler ; toplumun ahlak kurallarini yegane üst düzeyde gösterip, cöküntüyü engellemek icin hayatlarini ortaya koymus gibi görünen dalkavuklar sürülerinin sahasali kokteyl ve propaganda, turneleriyle mi donanmis olmali. Bu osmanli gösteris merakini toplumumuz artik terketmeli. ÖDP, tüm mütevaziligi ile orada duruyor. saygilar __________________
| #8 | |
| sayın dr che şimdiye kadar kurulan partiler hep yukarıdan aşağıya kuruldu.ödp bunlara dahil.birileri çıkıp parti kurdular,sonra üye yazdılar.halkın fikri sorulmadı,onun için,bilhassa 80'den sonra,halk her seçimde oylarını değiştirdi,yani önceki seçimde oy verdiği partiye,birsonraki seçimde vermedi. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| burda halkın kararsızlığı ile alternatif lere bakmaması etkilidir. oyların sürekli başka yerlere akması aslında normal çünkü solu alternatif görmeyen halk bunu yapmak zorunda. ödp nin kuruluş aşamasında çokta yukardan değildi mesela konya da üyeleri genelde öğretmendir. seçim sırasında da kendine sorulmuyor hangi kişiyi istersin diye. |
| #10 | |
| sayın dr che benin söylemek istediğimde,senin söylediğin gibi; sadece seçim sırasında değil,hiçbir zaman sormuyorlar.çünkü halk işin içinde olmadığı için sahiplenmiyor.eğer 81 ilde halk örgütlenip, yani emek sarfedip,çalışarak partiyi kurarsa bunu sahiplenir sanıyorum. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|