Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Turgut Özakman'dan Kanaltürk'e Korsan Davası! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski17-04-07, 11:02  #1
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006
Turgut Özakman'dan Kanaltürk'e Korsan Davası!

"Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk, Turgut Özakman'ın konuk olarak katıldığı televizyon programlarındaki konuşmalarını vcd ve dvd formatında korsan biçimde kopya-layarak “Şu Çılgın Türkler-Belgesel” adıyla piyasaya sürdü.
Kendisine hiç bir ödeme yapılmadan ve izin alınmadan gerçekleştirilen bu ticari faaliyetle ilgili olarak Özakman yargıya gitti ve Kanaltürk'e icra götürdü.

Kanaltürk yetkilileri, korsan olarak yapılan söz konusu faaliyetten elde edilen geliri CHP ve İşçi Partisi'nin Beyoğlu ve Şişli teşkilatlarına bağışladıklarını öne sürdü. ../.."

http://www.yenisafak.com.tr/gundem/?...ana/da/bulaştı
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-04-07, 11:34  #2
Seküler

Seküler'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Dinciler her koldan saldırıyor! Açık vermeyin.
Seküler is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-04-07, 11:44  #3
redyellow

Alıntı:
Sayın Seküler şöyle demiş:

Mesajı Göster
Dinciler her koldan saldırıyor! Açık vermeyin.
turgut özakman çok dinci birisidir haaaa, aman açık vermeyin
Eski17-04-07, 11:59  #4
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Turgut Özakman Şeriat Sistemi'ni ne isteyen ne de destekleyen bir insandır.

Şu Çılgın Türkler'le yeniden keşfedilmeden önce de ciddi tiyatro yapıtları vardır ve bu tiyatro yapıtları oynanmıştır.

Oyunlarını bilip ya da gidip de adını bilmeyen kişi sayısı da oldukça fazladır.

Tiyatro ya da dizi ya da sinema yapıtlarında öykünün yazarından çok magazinsel medyaya taşınabilen başrol oyuncuları tanınır ya da konuşulur.

Turgut Özakman'ın kendisinden kaynaklanmayan kusuru(!) artist daha doğrusu aktör en doğrusu oyuncu olmayışıdır!

Saygılar,
doğançay
doğançay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-04-07, 12:22  #5
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir

Alıntı:
Sayın redyellow şöyle demiş:

Mesajı Göster
valla komik adamlar şu dinciler ...basit bir Tv kanalının muhalefetine bile dayanamadılar.ha bire açık kolluyorlar.Bu nasıl bir zavallılıktır.Hiç mi kendilerine güvenleri yok.Bunlar bir devlet yönetiyorlar.
Demokrasi diye dünyayı ayağa kaldırdınız.Demokraside muhalafet yok mudur? Niye saygı göstermiyorsunuz?İşte demokrasi amaç değil araç olunca bu kadar sığ düşünür insan..

zavallılar....
Eski17-04-07, 12:31  #6
redyellow

Alıntı:
Sayın bozkır şöyle demiş:

Mesajı Göster
valla komik adamlar şu dinciler ...basit bir Tv kanalının muhalefetine bile dayanamadılar.ha bire açık kolluyorlar.Bu nasıl bir zavallılıktır.Hiç mi kendilerine güvenleri yok.Bunlar bir devlet yönetiyorlar.
Demokrasi diye dünyayı ayağa kaldırdınız.Demokraside muhalafet yok mudur? Niye saygı göstermiyorsunuz?İşte demokrasi amaç değil araç olunca bu kadar sığ düşünür insan..

zavallılar....

sayın bozkır;

tuncay özkan'a dava açan turgut özakman, dava konusu da tuncay özkanın kanalının korsan işlem yapması.

bunun "dincilerle", "dincilikle" ne alakası var yahu? herhalde turgut özakman için "dinci" demezsiniz

en insaf!

"dincilere" komik diyorsun ama gülecek duruma düşüyorsun farketmiyorsun.

adam sırf hükümete muhalefet yapıyor diye yaptığı korsana göz yummak mı gerekiyor?

tekrar el insaf!

"önyargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur' EİNSTEİN

redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-07 12:38 .
Eski17-04-07, 12:38  #7
Seküler

Seküler'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Alıntı:

Mesajı Göster
Dincilerden kastım dinci basındı. 14 Nisan mitinginde Tuncay Özkan bir konuşma yaparken ufak bir arbede oldu, dinci basın bunu ne kadar büyüttü. O yüzden "açık vermeyin" dedim. Açık verdiğiniz an dinci basın saldırıyor.
Seküler is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-04-07, 12:48  #8
redyellow

Alıntı:
Sayın bozkır şöyle demiş:

Mesajı Göster
haberi alıntıladığınız yere bakmadınız galiba...
kanaltürk öyle bir halt işlemiş olabilir.Ben kanalın savunucusu bile değilim.Ama sırf muhalefet yaptı diye bu kadar üstüne gidliyorsa o işte bir saçmalık vardır.Şimdi AYDIn DOĞAN ak sütten çıkmış ak kaşık mı?neden devlet ona karşı harekete geçmiyor.yada KANAL 7 ile ilgili iddalar.işi soruşturmaya bile cesaret edemidiler.
Bunları sizde gayet iyi biliyorsunuz.anlamadığım niye bilmez saf ayaklarına yattığınız.İşinize geldiğinden olmasın...

saygılar
haberi alıntı yaptığım yer o kadar önemli mi?

eğer çok önemliyse, o zaman haber7 ile ilgili haberleri verenlere de bakalım ve kanal7 haklı mı diyelim.

doğru olur mu?

üstelik de bu bir HABER, yorum değil.

bakın her zaman söylüyorum, benim hırsızım iyi, senin hırsızın kötü mantığı olmaz, olamaz.

yanlışı kim yapıyorsa onu söylemeliyiz.

aydın doğan konusuna gelince aratırsanız bulursunuz bu forumda da yazdım (atv'ye ve uzan grubuna el konulması konusunda) ve aynen şöyle dedim:

"aydın doğan grubuna el konulmadıkça bu uygulamaların samimi olmadığına inanıyorum, bu uygulamanın ardında siyasi şeyler olduğuna inanırım,..."

beni lütfen başkalarıyla karıştırmayın ve olmadık şeylerle itham etmeyin.

beni ne akp bağlar, ne kanal7 bağlar, ne de bir başkası.

yanlış her yerde yanlıştır. aynen "Bunları sizde gayet iyi biliyorsunuz.anlamadığım niye bilmez saf ayaklarına yattığınız.İşinize geldiğinden olmasın..." demeniz gibi!!!

melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-07 13:59 .
Eski17-04-07, 12:55  #9
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir

Alıntı:

Mesajı Göster
haberi alıntı yaptığım yer o kadar önemli mi?

eğer çok önemliyse, o zaman haber7 ile ilgili haberleri verenlere de bakalım ve kanal7 haklı mı diyelim.

doğru olur mu?

üstelik de bu bir HABER, yorum değil.

bakın her zaman söylüyorum, benim hırsızım iyi, senin hırsızın kötü mantığı olmaz, olamaz.

yanlışı kim yapıyorsa onu söylemeliyiz.

aydın doğan konusuna gelince aratırsanız bulursunuz bu forumda da yazdım (atv'ye ve uzan grubuna el konulması konusunda) ve aynen şöyle dedim:

"aydın doğan grubuna el konulmadıkça bu uygulamaların samimi olmadığına inanıyorum, bu uygulamanın ardında siyasi şeyler olduğuna inanırım, bu ülkedeki en büyük hortumculardan birisi doğan grubudur"

beni lütfen başkalarıyla karıştırmayın ve olmadık şeylerle itham etmeyin.

beni ne akp bağlar, ne kanal7 bağlar, ne de bir başkası.

yanlış her yerde yanlıştır. aynen "Bunları sizde gayet iyi biliyorsunuz.anlamadığım niye bilmez saf ayaklarına yattığınız.İşinize geldiğinden olmasın..." demeniz gibi!!!
son cümlelerinizde haklısınız.Bazen insan yakın olduğu grupların yaptıklarından da sorumlu tutulmaya çalışıyor.Bu yanlıştır.Ben yazımı siliyorum.
Alıntıladığınız kısma gelince özür dilerim.
Eski17-04-07, 13:55  #10
anf

Giriş Tarihi: Mar 2007
Ülke / Şehir: Bursa

kanaltürke atılmayan bi çamur bu kalmıştı,yok paraları chp ye ve ip ye bağışlamış,yok chp kanaltürke para yollamış mış mış.....yakında kanaltürk abd için çalışıyor da derler ...........
anf is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı