"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Turgut Özakman'dan Kanaltürk'e Korsan Davası! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| "Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk, Turgut Özakman'ın konuk olarak katıldığı televizyon programlarındaki konuşmalarını vcd ve dvd formatında korsan biçimde kopya-layarak “Şu Çılgın Türkler-Belgesel” adıyla piyasaya sürdü. Kendisine hiç bir ödeme yapılmadan ve izin alınmadan gerçekleştirilen bu ticari faaliyetle ilgili olarak Özakman yargıya gitti ve Kanaltürk'e icra götürdü. Kanaltürk yetkilileri, korsan olarak yapılan söz konusu faaliyetten elde edilen geliri CHP ve İşçi Partisi'nin Beyoğlu ve Şişli teşkilatlarına bağışladıklarını öne sürdü. ../.." http://www.yenisafak.com.tr/gundem/?...ana/da/bulaştı |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Dinciler her koldan saldırıyor! Açık vermeyin. |
|
| #3 | |
| |
|
| #4 | |
| Turgut Özakman Şeriat Sistemi'ni ne isteyen ne de destekleyen bir insandır. Şu Çılgın Türkler'le yeniden keşfedilmeden önce de ciddi tiyatro yapıtları vardır ve bu tiyatro yapıtları oynanmıştır. Oyunlarını bilip ya da gidip de adını bilmeyen kişi sayısı da oldukça fazladır. Tiyatro ya da dizi ya da sinema yapıtlarında öykünün yazarından çok magazinsel medyaya taşınabilen başrol oyuncuları tanınır ya da konuşulur. Turgut Özakman'ın kendisinden kaynaklanmayan kusuru(!) artist daha doğrusu aktör en doğrusu oyuncu olmayışıdır! Saygılar, doğançay |
|
| #5 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| valla komik adamlar şu dinciler ...basit bir Tv kanalının muhalefetine bile dayanamadılar.ha bire açık kolluyorlar.Bu nasıl bir zavallılıktır.Hiç mi kendilerine güvenleri yok.Bunlar bir devlet yönetiyorlar. Demokrasi diye dünyayı ayağa kaldırdınız.Demokraside muhalafet yok mudur? Niye saygı göstermiyorsunuz?İşte demokrasi amaç değil araç olunca bu kadar sığ düşünür insan.. zavallılar.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
sayın bozkır; tuncay özkan'a dava açan turgut özakman, dava konusu da tuncay özkanın kanalının korsan işlem yapması. bunun "dincilerle", "dincilikle" ne alakası var yahu? herhalde turgut özakman için "dinci" demezsiniz ![]() en insaf! "dincilere" komik diyorsun ama gülecek duruma düşüyorsun farketmiyorsun. adam sırf hükümete muhalefet yapıyor diye yaptığı korsana göz yummak mı gerekiyor? tekrar el insaf! "önyargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur' EİNSTEİN redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-07 12:38 . | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Dincilerden kastım dinci basındı. 14 Nisan mitinginde Tuncay Özkan bir konuşma yaparken ufak bir arbede oldu, dinci basın bunu ne kadar büyüttü. O yüzden "açık vermeyin" dedim. Açık verdiğiniz an dinci basın saldırıyor. |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
eğer çok önemliyse, o zaman haber7 ile ilgili haberleri verenlere de bakalım ve kanal7 haklı mı diyelim. doğru olur mu? üstelik de bu bir HABER, yorum değil. bakın her zaman söylüyorum, benim hırsızım iyi, senin hırsızın kötü mantığı olmaz, olamaz. yanlışı kim yapıyorsa onu söylemeliyiz. aydın doğan konusuna gelince aratırsanız bulursunuz bu forumda da yazdım (atv'ye ve uzan grubuna el konulması konusunda) ve aynen şöyle dedim: "aydın doğan grubuna el konulmadıkça bu uygulamaların samimi olmadığına inanıyorum, bu uygulamanın ardında siyasi şeyler olduğuna inanırım,..." beni lütfen başkalarıyla karıştırmayın ve olmadık şeylerle itham etmeyin. beni ne akp bağlar, ne kanal7 bağlar, ne de bir başkası. yanlış her yerde yanlıştır. aynen "Bunları sizde gayet iyi biliyorsunuz.anlamadığım niye bilmez saf ayaklarına yattığınız.İşinize geldiğinden olmasın..." demeniz gibi!!! melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-07 13:59 . | |
|
| #9 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Alıntıladığınız kısma gelince özür dilerim. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Bursa
| kanaltürke atılmayan bi çamur bu kalmıştı,yok paraları chp ye ve ip ye bağışlamış,yok chp kanaltürke para yollamış mış mış.....yakında kanaltürk abd için çalışıyor da derler ........... ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|