| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hayattan öğrendiklerimizi paylaşıyoruz, siz de buyrun. Merhaba arkadaşlar..İki üç yıl önce bir yazı okumuştum 'öğrendim ki hayatta....'diye başlayan cümlelerle doluydu..O günden sonra bende aklıma estikçe hayattan öğrendiklerimi bir kaç cümleyle yazıyordum.Eğer ilgi duyarsanız sizinde hayattan öğrendiklerinizi yazmanızı bekliyorum.Ben bir tanesini yazarak başlamak istiyorum. 'öğrendiim ki hayatta kimseye gereğinden fazla değer vermemek gerekiyor.' __________________
yaptığınız iyi ya da kötü herşey bir gün size geri döner..eden bulur... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ![]() Dostum dediğim insan sadece 30ytl imiş biraz daha pazarlık etsem iskonto bile yaparmış: Dostluğunuzu parayla ölçün yada ölçmeyin Çünkü hüsrana uğruyorsunuz İyimi yaptım kötü mü bilmiyorum ama anlatmak istiyorum sizlere... Konsere gidecektik Ben bilet parasını arkadaşıma verdim o alacaktı sonra problem oldu ve gidemedik. Kız arkadaşımbilet paralarını harcamış haftaya vericem dedi..Üstüne düşmedim..30ytl...Utanırım zaten istemeye...Aradan 6 ay geçti... Paraya ihtiyacım vardı cidden çok sıkışıktım...Utana sıkıla istedim...Vermedi...Hemde binbir çirkeflikle... Öğrendimki arkadaşlık 30 lirayla yerle bir oluveriyormuş __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Öğrendim ki hayatta büyük konuşmayacaksın, kişisel özelliklerini ne kadar iyi bilsen de.... ![]() |
| #4 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: italya
| Cok sey ogrenmissiniz, peki ogrenmeye daha devam edecek misiniz? |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Buse-i Zeyneb
| yılmaz erdoğanın bir şiirinde geçer ve her gün her sevişmede peşin satan kaza(nır)nacak __________________
bir ihtimalmişim ben..... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| ben yaşamdan göç etmeyi öğrendim.göç etmeyi sevmeyi,göçtüğüm yeri doğru bulmayı,gemileri yakıp içimi ısıtmayı öğrendim. |
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Öğrendim ki hayatta kimseyi çok sevmeyeceksin. Sana değer verene vereceksin değeri, vermeyene ise dönüp bakmayacaksın bile. Öğrendim ki hayatta doğurmakla anne olunmuyormuş, hemşehrin bile olmayan birisi anneden daha yakın olabilirmiş. Öğrendim ki hayatta her şey boş, boşluğun içinde çırpınıp duruyormuşum... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Dost bildiğine sonsuz bir şekilde güvenme, düşman bildiğini de sonsuz bir şekilde öyle bilme. gün gelir dost bildiğinle düşman, düşman bildiğinle dost olursun. |
| #9 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Öğrendiğim en güzel şey ve en doğru olan,insanları seveceksin... |
| #10 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Evet en önemlisi bu aslında ama sevip de fazla belli etmeyeceksin bence. İnsanları sevmekten ötürü çok yaralandığım içindir belki de bu düşüncem. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|