"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Ey Vatan, Gözyaşların Dinsin, Yetiştik Çünkü Biz/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sanırım mitingi anlamayanlara, küçümseyenlere, anlamak istemeyenlere verilebilecek en güzel yanıt... Saklayın Derim... SAKLAYIN.. ![]() Fotoğrafın kaynağı : Vatan Gazetesi muhabiri Burak kara İlgili Haber Kaynağı : http://www.vatangazetesi.com.tr/root...5&Categoryid=1 __________________
20. mesajdan önce yazar olduk. 1.651 mesajdan sonra, yazarlıktan "onay bekleyen yazar adaylığına terfi(!) ettik .Bakalım kaçıncı mesajda kayıtlı okur, kaçıncısında forumdan uzaklaştırıldı olacağız? bbucak Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-04-07 19:56 .Sebep: Fotograf Kaynağının belirtilmesi |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Ben anlamadım... anlamak istedim ama anlamadım.. Ne anlama geliyor acaba... Laikliği savunma mitinginde bir askerin ağlaması ve bir ihtiyarın gözyaşlarını silmesi... Ben hakkatten anlamadım... Ulusça oturup ağlamamızı gerektirecek ne oldu da böyle dramatik sahneler oluyor... |
|
| #3 | |
| Bizde askerlik yaptık Nöbet tuttuk. Pusularda sabahladık... gelgelelim böyle bir nöbette ağlayan tek bir asker görmedim... Bizde anca sevgilisinden mektup alanlar ile annesini özleyenler ağlardı... Ne hikmetse kimi özel günlerde kimi saygı nöbetinin tutulduğu yerlerde, tüm nöbetler göz yaşları arasında tutuluyor... |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
20. mesajdan önce yazar olduk. 1.651 mesajdan sonra, yazarlıktan "onay bekleyen yazar adaylığına terfi(!) ettik .Bakalım kaçıncı mesajda kayıtlı okur, kaçıncısında forumdan uzaklaştırıldı olacağız? | |
|
| #5 | |
| Anlatırsanız belki anlıyacağım... Belki kolaydır. Şimdi konu başlığı çok tuhaf. Ey Vatan, Gözyaşların Dinsin, Yetiştik Çünkü Biz Siz kimsiniz.? Necisiniz.? Ne hakla vatan üzerinde kendinizi tek hak sahibi görüyorsunuz? Yetiştik dediğiniz düşmanlarınız kim sizin gibi düşünmeyen bu vatan evlatları mı? Vatanın ağladığı filan yok arkadaşım. ağlayan millettir. sizin o bir türlü görmek istemediğiniz millet... Nedir olan biten nedir... Böyle ağlama edebiyatı ile ne yapabileceğiz... İyi be iyiki bir kurtuluş savaşımız var... durduk yere başımıza iş açtık ondan sonrada kurtulabilmek için çırpındık. birçok şehit verdik... Yetmedi mi? Onlar "hayde biz öldük oturun yasımızı tutun" mu diyorlar. dünya almış başını gitmiş biz hala mendille göz yaşı silme türünden brezilya dizilerine ağladığımız gibi kendi kendimize ağlıyoruz... Müttefiklerin normandiyası rusların stalingradı yok mu? İliğimize kadar hamasete boğulmuşuz... Millet ağlıyor bizler hala ne peşindeyiz... Kalkalım ulusça çalışalım diye düşünen yok... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Harika bir an ... Bir de bir çocuk Gazi Paşa'nın mozales'ini öpüyordu ondan da bayağı etkilenmiştim. Bu da apayrı bir ...... Tek kelime ile muhteşem. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Yalnız millet içinde '' hamaset '' ten söz etmişşiniz sonra '' çalışalım '' diyen yok diyorsunuz.. Tabiki sürekli çalışıyoruz.. Fakat bütünlüğü sağlamadan çalışmalardan bütünün yararlanması olanaksız gibi ve bunlar ( ulusumuz, şehitlerimiz, askerlerimiz ...v.s ) kimseyi dışlamayan bütünleyici kavramlardır.. Yinede başka ideolojik kavramlar bunlara da karşı çıkıyor fakat daha anlayışlı olunmalı. Saygı ile __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| sn chessmaster siz ne yaptınız da milletin derdini anlayabildiniz? Bu konuda racon kesmeyi pek seviyorsunuz ama sizi halkın sözcüsü yapan ne?kurtuluş Savaşı ile ilgili sözlerinizi hadi cahilliğinize verelim peki yaşadığını dönem için ne önerebildiniz halka?savunduğunuz AKP fakir halka 1 ay iftar kuyruğu 11 ay dua öneriyor açlığını bastırması için.Siz de bunu mu savunuyorsunuz? başkasının fikrine cacık olmak kolay birde sizin ayranınızı görelim. saygılar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #9 | |
| Evet Millet de annesi de ağlatılmıştır. "Ananı al git diyerek" Milletimiz de Şehitlerimiz de ağlatılmıştır; Şehitlerimiz "kelle " yerine sayıldığı için.. "Yan gelip yatıyorlar " denildiği için. __________________
20. mesajdan önce yazar olduk. 1.651 mesajdan sonra, yazarlıktan "onay bekleyen yazar adaylığına terfi(!) ettik .Bakalım kaçıncı mesajda kayıtlı okur, kaçıncısında forumdan uzaklaştırıldı olacağız? |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Nerden çıkarıyorsunuz benim AKP li olduğumu.. Hayretsiniz yani... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|