"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben gazetelerin magazin ağırlıklı ilavelerini kesinlikle okumam...Ancak Hürriyet gazetesi 17.Nisan.2007 tarihli GÜZİN ABLA köşesini okuyan,bir tanıdığım bana ŞIRNAK ilimizden gönderilen bir mektuptan bahsetti.... Yazıyaz forumunun kıymetli yöneticileri ve siz değerli arkadaşlarımın bilgilerine sunuyorum.....Saygılarla......Harbey........... ÇÖPE ATACAKLARINIZI BİZE YOLLAYIN.... Ben Şırnak Kız Meslek Lisesi müdiresiyim..Sizden okul olarak bir ricamız olacak..Lütfen yanlış anlaşılmasın,değerlendirebileceğiniz ürünlere değil sadece çöpe atmayı düşündüğünüz ürünlere talibiz... Örneğin kaçık çorap,kırılmış bir biblo,sökülmüş yırtılmış yıpranmış bir giyecek gibi... Veya herhangi bir ambalaj kağıdı,onun kurdeleside olabilir..Elinizin altındaki çöpe atmak istediğiniz herşey işimize yarayabilir...Lütfen kullanabileceğiniz veya maddi olarak size geri dönebilecek şeyleri düşünmeyin..Sizden kullanılmamış ve satabileceğiniz ürünleride istemiyoruz...Nedenini açıklamak daha duyarlı olmanızı sağlayacak diye düşünüyorum... Okulum tam gün ve öğrencilerim genel olarak köylerden geliyorlar..O yüzden öğle yemeği yiyemiyorlar..Onlara öğle yemeği çıkarabilmek için öğretmen arkadaşlarımla birlikte kermes düzenliyoruz..Ve bu tür atık materyalleri değerlendiriyoruz... Bu konuda duyarlı olursanız ve bir kişide olsa çevrenize iletirseniz çok sevinirim.. Unutmayın sizin o çöp dediğiniz şey bir kız öğrencinin bir öğünde olsa karnının doymasına yarayacak bir ürüne dönüşebilir..Şimdiden teşekkürler... Nazmiye Demirel Kız meslek Lisesi/ŞIRNAK Tel : 0-486-216 17 34 e-posta:nazmiyedemirel@edu.tr.tc harbey Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-04-07 01:14 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| evet... dikkate alınması gereken bir mektup. teşekkürler bu güzel paylaşımınız için. |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Mail listemdeki herkese gönderdim. İnşaallah bir katkım olabilir. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #4 | |
| Sayın Yazıyaz formunun yöneticileri, Redyellow ve Dilara bana ulaşan bilgilere göre gönderilen elektronik postalar amacına ulaşmış.. Koli hazırlayanlar,bana bu konu ulaştı diyenler,adı geçen okula telefon açanlar insanlık adına beni çok sevindirdi... Bu vesileyle herkese gösterdikleri ilgi ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum... Saygılarla........Harbey............. |
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İşte bu beni de çok sevindirdi şimdi Bunu bir kereliğe mahsus değil arada bir göndermeliyiz bence okullara. Ne güzel olur.__________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #6 | |
| 30.4.2007 tarihli Hürriyet gazetesinde Güzin Abla köşesinde Şırnak Kız Meslek Lisesi Müdiresi Dilek Tatar hanımefendinin cevabı mesajını yazıyorum...Bu okulun yardım çağrısına katkıda bulunan tüm yurttaşlara bende kendi adıma teşekkür ediyorum...Saygılarla...Harbey........ Merhaba Güzin Abla.. Eminim çok yoğunsunuzdur ama inşallah bu yazımızı okumaya zamanınız olur ki size olan minnetimizi dile getirelim.. Yazınız yayınlandığından beri inanın yaklaşık bin tane koli aldık.Nasıl müteşekkiriz size anlatmak mümkün değil.Size telefonla ulaşabilmenin yollarını aradım ancak olmadı umarım buradan ulaşabilirim. Sonsuz saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum.Kendi adıma öğretmenlerim adıma ve öğrencilerim adına...Her zaman sevgiyle kalın... Dilek Tatar... Mail : elam_06@mynet.com Tel : 0486-216 17 34 |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|