"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri buralarda değilim fırsatım olmuyo bu gün bakma fırsatı buldum herkese merabe demek istedim ![]() __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: far far away...
| ben daha yeniyim burada ama hoşgeldiniz tekrar merhaba...__________________
öylesine işte... şokella Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-04-07 22:17 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Yeniden hoşgeldiniz sayın yingyang. Gözümüz sizi arıyordu. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
| #4 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| hoşgeldin sevgili yinyang.Çok özletme kendini olur mu? __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Hoşgeldin ![]() |
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hoşgeldiniiiiiz ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| hoşbulduk arkadaşlar bende yazıyazı ve sizleri çok özledim ama hiç fırsat bulupta aranıza katılamadım uzun zamandır yine çok sık giremicem belki ama kalbim hep sizinle __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
| #8 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Hoşgeldin sevgili yingyang __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|