"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ahmet Necdet Sezer başkanlığında bir parti/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sn.AHMET Necdet Sezer başkanlığında kurulacak yada Sn. Sezer'in başına geçeceği mevcut partilerden birine oy verirmisiniz? Böyle bir gelişmenin sizce ülkeye kazandırabilecekleri veya kaybettirebilecekleri nelerdir? " tamam ama kime oy vereceğiz hepsi aynı , oy verilebilecek bir parti veya lider göremiyorum" çıkmazının bir alternatifi olabilirmi müstakbel 'eski' Cumhurbaşkanımız? |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| Sayın Ahmet Necdet Sezer başkanlığında ve CHP , DSP ..vs. partilerin birleşimiyle yeni bir parti doğarsa olur.Yoksa Sayın Sezer'in ayrı bir partiyle girmesi olmaz.Her açıdan olmaz.... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| valla çok iyi olur ve ''tamam ama kime oy vereceğiz hepsi aynı , oy verilebilecek bir parti veya lider göremiyorum''diyen biri olarak güzel olurdu...ancak böyle birşey olacağını ben de düşünmüyorum.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu ülkede, bu kurtlar sofrasinda bu saatten sonra gercek devrimci, atatürk ilkelerine bagli demokrat bir parti liderini yasatmazlar...... __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #5 | |
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Olmayacak duaya amin denmez... Sayın Hoca'ya da katılıyorum... Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #7 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Sayın Sezer, politikaya girmeyecğeini, sadece sivil toplum çalışmalarına katılacağını açıklamıştır... Ne CHP, ne DSP, böyle dürüst, devrimci, Kemalist bir lideri, partilerine kabul edecek ya da altında birleşecek cesarete ve samimiyete sahip değillerdir... Onlar, Sn. Hoca'nın da belirttiği gibi kurtlar sofrasının etkili elemanlarıdır... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ahmet Necdet Sezer' in Deniz Baykal yerine CHP' nin başında olmasını çok isterdim. |
|
| #9 | |
| |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Evet bence de Türkiye'nin ihtiyacı hemde acil ihtiyacı budur.Ama hangi parti lideri koltuğunu kendi elleriyle bir başkasına teslim eder.CHP'nin son kurultayını hatırlayın,halk partisi halktan kaçmıştı.Jandarmaların silahları gölgesinde kurultay yapılmıştı.Ama yeni bir oluşum şart,lider olarak Ahmet Necdet Sezer mükemmel olur. __________________
Kendi kendimizle yarışmadayız, Ya uzak yıldızlara hayatı götüreceğiz Ya da dünyamıza inecek ölüm. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|