"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
"Büyükanıt Şaşırma Sabrımızı Taşırma! " Kİm demiş?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| "Büyükanıt Şaşırma Sabrımızı Taşırma! " Kİm demiş? 'Büyükanıt şaşırma, sabrımızı taşırma!' 19 Nisan 2007 Perşembe 00:41 Dünya milletleri içinde ancak bu kadar hain, bu kadar aşağılık bir soy bulabilirsiniz.. Soy demem de yanlış aslında.. Kürt diyemiyorum.. Çünkü bunların Kürtlükle alakası yok..Bunlar Kürt deği. Aksine Kürt düşmanı.. Onun için kürt diyemiyorum.. Çünkü bunların bin tanesi, vatanını seven bir Kürdün ayağının tırnağı bile etmez biliyorum.. Kürt kimliğini kullanan teröristlerden bahsediyorum ben.. Bunlar Allah’ın lanetlediği bir ucube topluluk olsa gerek.. Bu ülkenin ekmeğini yiyor, okullarında okuyor, hastanelerinde şifa buluyorlar.. Yazının devamı... Kaynak :http://www.sonsayfa.com//author_arti..._id=1177634952 __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-04-07 16:43 . |
|
| #2 | |
| Süleyman Özışık'ın bir yazısını çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim doğru söze ne denir ki? Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Barzani her halde; Afrika Birligine degil, Avrupa Birligine güveniyor Jamaika´ya degil, Amarika´ye güveniyor.. ![]() __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #4 | ||
| Tebrikler Sayın Hoca Alıntı:
ah bunu önce kahrolsun emperyalizm deyip de sonra sayın barzani diyen düşünme yoksunları da anlasa... sorun kalmayacam ama neyse... Bir haber buldum ama içeriğini nedense bulamıyorum ben kaynak göstereyim belki siz bulabilirsiniz ![]() Kürtlere 3 helikopter dolusu para (Nerden mi Tabi Ki ABD!) Kaynak: http://www.sonsayfa.com//news_detail.php?id=41829 Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|