"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| İzmir'de yine deprem Evet arkadaşlar çok kısa süre önce İzmir'de gene deprem oldu. Kısa ama şiddetliydi. Hepimize geçmiş olsun. |
| #2 | |
| Geçmiş olsun Sayın Işık. Size ve tüm İzmirli kardeşlerimize geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur. Saygılar, petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-10-05 01:03 . |
| #3 | |
| Teşekkürler Sayın Petriçli, İnşallah dediğiniz gibi bir hasar yoktur. 5,9 imiş büyüklüğü. http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Işık Hocam, Büyük geçmiş olsun, umarım hasar çok az olmuştur. Saygılar... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.Işık, Ben de size geç kalmış geçmiş olsundileklerimi yolluyorum. Bu aralar bu tür depremlerin sık sık olması aslında iyi de oluyor. Belirli aralıklarla fay enerjisini boşaltıyor. Onun için, içiniz rahat olsun. Umarım sözü edilen büyük depremgerçekleşmeden, fay enerjisini bu şekilde boşaltır. Tabii, binanın hasarsız olması gerekiyor. Aman, hasarlı binalara dikkat.!! |
| #6 | |
| Türker Hocam, Çok teşekkürler. Şu an TGRT Haber'i seyrediyorum. Pek çok kişi sokağa çıkmış. Şimdilik kötü bir haber yok, inşallah böyle devam eder. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Daha büyüğü olmaması dileğiyle,size ve izmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Saygılarımla . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|