"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Boris Yeltsin öldü?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| SSCB'nin yıkılması sürecinde ön plana çıkarılan ve sonrasında 10 yıla yakın Rusya Federasyonu'nu yöneten Yeltsin bugün öldü. Bir süper gücü sıradan bir devlete düşürme basiretsizliğni gösterdi. Ekonomide yaşattığı çöküş, başkanlığının bitmesiyle sona erdi. Başkanlığının önemli kısmını sarhoş geçirdi. Bence ABD'deki belli çevrelerin güdümündeydi. Ölümüne üzüldüm desem yalan olur. http://www.ntvmsnbc.com/news/406216.asp |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| İlginç bir adamdı... tüm ciddi görünmesine rağmen oy için çıkıp gençler arasında gördüğümde kahkahadan kırılmıştım... "ulan şu siyaset insanı ne hallere getiriyor be " demiştim... 1993 darbe girişiminde tankların üstüne çıktığı anı hatırlıyorummm... Hakikaten farklı bir liderdi... Rus halkına pek birşey veremedi... Ama kendisini sevdirdi... |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Türkiye
| Rusya'yı sefalete sürükleyen Amerikan çocuğu ölmüş demek..Allah rahmet eylesin ama Rusya için büyük bir kayıp olduğu söylenemez heralde ![]() __________________
"Ve ben 24 yaşımdayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum !" 1947-2007 !!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|