"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Adı Yok/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| Adı Yok Sevdiğim ellerin sahibi kadın Günahım bir kiraza esir oluyor Senden hayaller sakınıyor çıldırmış tenham Yanımda aşklardan harf çalan kızlar Gövdeme yerleştirdiğim o ipek heykelin Yağmur çoğalırken azalıyor sokaklar Çözüldüm haznende ilişme artık Yakışmaz mertek sana ama kalbimde cinayet Görsen şimdi avcumu içinde zilzurnayım Savruldum sağa sola dün bu yoldan geçmişsin Payıma tahtabacak köçek düştü düğünde Kanserliler kaç kez ölürler kaldırsınlar ellerini Genç bir kadın militan korkmaz ki işkenceden Boğuk sabah ezanları dul bırakır beni senden Sen ey kederlerimin sahibi kadın Kağıt kanar, kalem kanar, kanar kalabalık çocuk yüzleri Son harfinden başlıyorum bildiğim dualara Tanrı da uğramıyor ettiğim tavaflara Razıyım; Gel kaşını yapayım sen de çıkart gözlerimi Manastırda vahşi atlar cesedimi tekmelesin Yoruldum inan bana bir akreple bölüştüm gövdemi senden beri Avazımda azalıyor üstelik kararsız ışıklar Karanlıkta ıslıklarım dolaşıyor benimle Sırılsıklam ağlayacak yağan yağmur az sonra Herifler, kerhaneciler ve genç emekli erkekler Ayrılmıyor benimle koca çınar dibinde Sana hangi dilde dil dökeyim şaşkınım Tekmeleme cesedimi, sürme atları üstüme Cılk yaralar tam tekmil bakmadığın yüzümde Bülent Parlak kaynak: www.izdiham.com Çok beğendiğim bir şiirle merhaba. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|