"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Merhaba, Ben bir bahçivanım.Güllerim var nazlı mı nazlı;sümbüllerim var asil mi asil ve ıssız yerlerde açan zambaklarım... Çorak topraklarda yetiştiriyorum bu çiçekleri,susuz diyarlarda. Ve yardım istiyorum sizlerden. GELİN ,BERABER YETİŞTİRELİM BU ÇİÇEKLERİ ! Ben Van'da varoş diye tabir edilen bir mahallede çamurların yarıla yarıla gidildiği bir okulda Türkçe öğretmeniyim ve okulumuzun kitapları yok denecek kadar az olan kütüphanesinin sorumlusuyum.3400 öğrenciye 200 kitap ve 3200 umutla hizmet vermeye çalışıyorum. Güvercinlerin kanatlarıyla göndereceğiniz her bir kitap, yavrularıma gidemedikleri diyarlardan masallar okuyacak;göremedikleri, yaşayamadıkları güzelliklerin resmini çizecek gözbebeklerine. HAYDİ , KİTAPLARLA YETİŞEN;PROBLEMLERİNİ KALEMLE ,DİYALOGLA ÇÖZEN BİR NESİL ARMAĞAN EDELİM HUZURU HAKEDEN GÜZEL YURDUMA! İrtibat:Erhan ŞİMŞEK Türkçe Öğretmeni Telefon: 05053980656 e-mail : erhansimsek_van@hotmail.com kargo adresi:Karşıyaka Mahallesi Gaziosman 5. sk. Fevzi Geyik İlköğretim Okulu Referans: Fırat ŞAD Okul Müdürü Okul tlf:04322166723 Cep tlf:05055802672 __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Daha önceki yapmış olduğumuz şey işe yaramıştı. İnşallah bu da amacına ulaşır. Mail listelerimizdeki tüm kişilere gönderelim arkadaşlar. Böylece binlerce kişiye de ulaştırmış oluruz. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İşallah bir gün kitap sorunumuz kalmayacak. Çalışmalarınız ne kadar takdir edilse hak ettiği saygıyı alamaz şahsınızda bütün öğretmenlere... Saygı ile |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| SN.Merham; bilmem farkettiniz mi epeydir girmiyordum. Şimdi farkediyorum çağırınızı. Neyse ki böyle şeylerin zamanı geçmiyor. Ne iyi, ne duyarlı bir insansınız. Şu anda orada olmakla, benim olmak isteyip de izin verilmediği için olamadığım bir yerde, yapmak isteyip de yapamadığım bir şeyi yapıyorsunuz. Size nasıl imrendim. Çevremdekilere göre böyle bir hayatı bırakıp bunu istemek için delirmiş olmalıyım, ama yerinizde olmayı çok isterdim. Bu çağrınızı görev kabul ediyorum ve elimden geleni yapacağımı bilmenizi istiyorum. Görüşmek üzere.Hep böyle, sevgiyle kalın. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| sn.Merham; size elimden geldiğince yol gösterip yardım etmeye çalışacağım. Bunu ortak bir çalışma, bir plan olarak kabul etmek gerek. siz merkezdesiniz sanırım ama ben tatvanda ve bir de van merkezde iki adresten dilekçeyle istekte bulunmazı tavsiye edeceğim. Eğer mümkün olursa size yardımcı olmaya çalışacaklardır. Yazılacak dilekçeyi sadece oralara değil düşünüp başka yerlere, adreslere de gönderebiliriz. Bir de kardeş okul diye bir kavram var biliyorsunuz. Başka şehirlerdeki özellikle özel okullardan tespit edip aynı şekilde müdürlerarası görüşmeler yapılabilir. Mesela atıyorum izmir'de İzmir Türk koleji ya da Amerikan koleji gibi. En azından görüşmeler yapılabilir. Ayrıca belediye ve valilikten de dilekçeyle yardım talebinde bulunabilirsiniz belki, olmaz mı? Bence her yere başvurmalı. Ben biraz daha düşüneceğim. Dilerseniz dilekçeleri birlikte yazabiliriz. Ayrıca çocukların el yazısıyla yazılan ek bir istek dilekçesi daha olursa iyi olur gibime geliyor, onu da düşünürüz. Saygılar __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-05-07 14:31 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|