"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Başınıza gelen ya da tanıdığınız birinin başına gelen en komik olay nedir? ![]() |
| #2 | |
| Otobüsde çok komik olaylar gerçekleşiyor örnegin otobüs şöförünün ani fren yapması ve ayakta duran bayanın oturmakda olan erkegin kucagına oturması gibi.. ![]() |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Onun daha komiğini gördüm ben, hem bayanın erkein kucağına oturması hem de erkeğin refleks olarak ona sarılıp birkaç saniye bırakmaması (daha doğrusu ben iyiniyetli düşünüp refleks olarak yorumladım)![]() |
| #4 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| şimdi pat diye sorunca aklıma gelmedi ama şunu anlatayım birgün arkadaşlarla toplandık evde canımız sıkılmıştı ne yapalım ne yapalım yandaki komşuya telefon şakası yapalım. bilindik bir espiridir. dedim arkadaşlar hadi arayım teker teker avukat osman bey arayın sorun. ilk arkadaş aradı gayet nazikce cevapladı yan komşu yanlış numara avukat osman bey diye biri yok burada. sonraki arkadaş aradı bir on anbeş dk.sonra yine nazikce ama ne oluryor der gibi . üçüncü dördüncü artık gerilmişti. beşinci altıncı artık zivanadan cıktı yok kardeşim yanlış arıyorsunuz demeye başladı. biraz vakit geçti ben aradım aramızda geçen konuşma şuna benziyor -alo merhaba -merhaba buyrun -ben avukat osman ugün beni arayan oldumu -ya kardeşim ne bu ya sizi arayıp duruyorlar -of be kardeşim not neden almıyorsunuz -hıı - ya kardeşim telekom hatları karıştırmış beni arayan size çıkıyor not alın lütfen işlerim aksıyor. bu günde cumartesi artık pazartesiye kadar böyle -ya öylemi alırım tamam -teşekkürler -ben teşekkür ederim bir süre sonra bi arkadaş daha aradı - avukat osman bey ile görüşecektim -yok burada notunuz varmı biz koptuk tabi yan tarafta her halde gürültüyü duydu kapı çaldı. sonrasını anlatmıyorum. ![]() __________________
Yüzünü göreli hayran olmuşam ,Bilmezem ben ben mi ya sen olmuşam Düşmüşem aşk bahrine gavvas olup , Bahr içinde gevher-i kan olmuşam |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Benim basima gelmedi ama bir arkadasimin basina gelmisti Bir kac arkadas toplandik konusuyoruz kafeteriyada yine her zamanki gibi politika falan ama ortam mukemmel dincisi,solcusu,sagcisi hepsi var neyse aradan bir kac dakika gecti bir baktik bir tane kiz geldi yan masaya oturdu arkadasta hava yapacak ya telefonu acti konusuyormus gibi yapiyor ama bagiriyor sanki böyle cok buyuk birsey olmusta onun gibi neyse tam bu bagirirken telefon bir caldi bu aldi telefonu yere vurdu diyor kardesim bozuk bu telefon hep diyorum degistirim ama unutuyorum dedi tabii herkes koptu kizda zaten yerlerde böyle sonra bir daha o kafeteriyaya gelmedi arkadas __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Benim aklıma geçen gün yaşadığım bir şey geldi. Son zamanlardaki başıma gelen en komik olay bu herhalde. Yolda yürüyorum, işe gideceğim ve zaten uyku sersemiyim o anda. Karşıdan da bir kız geliyor, tam yanımdan geçerken birden karşısına köpek çıktı ve kız resmen üzerime atladı ve beni bırakmıyo, köpek gidene kadar birbirimize sarılı kaldık. Köpek gidince de hiç bir şey olmamış gibi yolumuza devam ettik, yani bir iyigünler, ya da konuyla ilgili bir yorum dahi olmadan. Sanki çok olağan bir olaymış gibi. ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| Metro city ilk açıldığında insanlar merakla nasıl biyer olduğunu görmek için akın ediyorlardı.Bende o insanlardan biriyim.Açıldığı ilk günlerde kalkıp gittik..Neyse dolaştık alışverişimizi yaptık ve kardeşimle beraber tuvalete gittik..Şimdi tuvaletten çıktık ellerimizi yıkıcaz sular akmıyor işin garip tarafı çevirebileceğimiz muslukta yok hani normal musluklarda olurya herkes bizi bakıyor oraya gidiyoruz buraya geliyoruz yok akmıyor halbuki elini musluğun altına götürdüğün zaman zaten akıyormuş ![]() |
| #8 | |
| Arkadaşla yürüyoruz o bir vitrine takılı kalmış sonra peşimden geliyorum diye bir başkasının peşine takılmış konuşmaya başlamış konuşmanın yarısında yüzüne dönüp baktıgında benim olmadıgımı anlamış... ![]() |
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Vitrin deyince aklıma geldi Bi kıyafet beğendim, içeriye girip fiyatını soracağım. Daan diye bi ses, kafamda bir acı. Meğerse kapı kapalıymış ve ben açık zannediyorum. O kadar odaklanmışım yani kıyafete ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| ilkokul birdeyim, okula gidecem gecikmişim. Koşarak gidiyorum, sırtımda benden büyük çanta. Bizim oturduğumuz lojmanın çevresi duvarla çevrili, bayaa yüksek bir duvar, hemen dışında da benim okul var. Demir bir kapı var ordan geçmem lazım. Neyse lojmanın demir kapısından önce iki basamak var, biraz çıkıyorsun geri iniyorsun. Ben koşarak çıktım, atladım öbür tarafa, çocuğuz ya zaten ortam karışık oynayacak yerimiz yok, fırstaları değerlerndiriyoruz güya. Ne bileyim tam o sıra karşıdan da bir köpek (kangal benim gibi üç tane gelir yani) içeriye doğru koşuyormuş. Havada çarpıştık tam. Benim korktuğumu söylemeye gerek yok zaten de, Allah'tan köpek de benden korktu, kaçtı. Zaten korkmasa yarım kilo kemiksizden fazlasını götürürdü... Kısaca yine yırtmıştık.... ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|