| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
En umutsuz anınızda.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Ne yaparsınız en umutsuz halinizde? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| herşeyi değiştirebileceğine inandığım tanrıya dua ederim... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Düşünmemeye çalışarak mutsuz olmama rağmen birinin dışarıdan baktığında en mutlu anımdaymış gibi görecek şekilde davranırım ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Benim mutsuz anım kolay kolay olmaz, genelde neşeli biriyimdir. Ama bazen bende umutsuzluğa düşebilirm. özellikle bir konuda "doğru" söylediğimden emin olmama rağmen karşımdaki sevdiğim birini ikna edemezsem, gerçekten çok üzülürüm, onun için. Sonra da Allah'a dua ederim; ama bir sefer falan değil. Aklıma geldiği her zaman. (gerçi bu aralar nerdeyse 24 saat) Napalım, elden gelen herşeyi yaptıysanız veya artık yaptıklarınızın bir etkisinin olamayacağını anladıysanız en üst makama dilekçe yazarsınız. ![]() |
|
| #5 | |
| Ben umutsuz anımda ne yapıcağımı bilmiyorum.kahretsin ki o kadar çok umutsuzluğa düşüyorum ki.ama artık kafaya takmıyacağım.dünyaya kaç kere geliyoruz ki.. BELKİ DE BU DÜNYA,BİR BAŞKA DÜNYANIN CEHENNEMİDİR... |
|
| #6 | |
| Balkona çıkıp havayı içime çeker, bütün kalbimle hakkımda hayırlısı olması için rabbime dua ederim. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Malesef o kadar gerizekalilasiyorum ki umutsuz oldugum zaman ne yapacagimi bilmiyorum ve fark etmiyorum umutsuz oldugumu aradan biraz zaman gectikten sonra fark ediyorum ve kesinlikle bir psikolog ile görusmem lazim cunku geriye dönup baktigim zaman hep umutsuz oldugumu fark ediyorum gelecek icin ama eger umutsuz oldugumu erken fark edersem hemen muzik aciyorum dinliyorum siir okuyorum __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sürekli düşünürüm. Üzülürüm, hatta dağılırım. Ama aklıma daha önceki en umutsuz anlarımdan nasıl da kurtulduğum, o zaman çok büyük bir yük olarak gördüğüm o umutsuzların nasıl da yok olduğunu düşünür bir nebze olsun rahatlatırım kendimi. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| İyi şeyler düşünürüm..Başka şeylerle ilgileniriM.Hayatımda en çok sevdiğim kişiye giderim ablama o ne olursa olsun beni yanlız bırakmaz..Onun desdekleriyle bulunduğum konumdan kurtulmaya çalışırım..Ve herzamn işe yarar..hee bide sahile gider o havayı,hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünürüm ..Sölendiği gibi dünyaya 1 kez dahamı gelicez sanki?? |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Çektiğim acının zevkini doyasıya yaşarım.. Sıradaki mutsuzluğun (umutsuzluğun) beni daha ne kadar olgunlaştıracağını düşünerek, ruhumun o bilinmez üzüntü diyarlarına okyanuslar arası yaptığı yolculukta eriyişini, yok olmasını izlemek ne kadar da zevklidir. Büyük olmanın sonsuz huzuruna kavuşurken önce hiç olmayı öğrenebilmek... darknpeace Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-05-07 11:19 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|