| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Yeni nesil bekar kız duası... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Allahim lütfen bana Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye) Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask) Selim kadar zeki ve zengin (Bir Istanbul Masali) Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi) Cem kadar eglenceli (Avrupa Yakasi) Polat kadar güçlü (Kurtlar Vadisi) Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat) biriyle tanisma firsati ver. |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| çok şey istiyorsun sen sn shnz Açgözlülük yaparken elindekinden olmiyasın dikkat et. Saygılar.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ben diyorum ya hep, bu dizileri yasaklayın diye. Herkes başka nedenlerim olduğunu sanıyor, ahanda neden işte. Eğer tüm kızlar böyle arasa okul bitince kalırız evde, alan olmaz valla bizi. (Sonuçta dizilere karşı olma nedenimi de açıklattınız bana yaa) ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| sevgili arkadaşım eşitlik aslında çok şey istemiyorum.Üstelik olmayan birşeyi kaçırma gibi birşey olamaz ![]() |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hakikaten çok ilginçmiş Pek tarzım olmayan dualar ve karakterler, yine de dileyen bayan arkadaşlarım için hayırlısı olsun. ![]() __________________
Akarsu'yum bir anadan doğmadım Aşkımdan gayrıya boğun eğledim Koskocaman şu dünyaya sığmadım Bir fındık içine sığmış gibiyim |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Yazılanları pek ciddiye almadım tabiki de, sanırım sn.shnz. da almıyor da, üstelik televizyon pek izlemediğim için dizilerdeki karakterlerin özelliklerini de bilmiyorum da, sadece cem, niko ve polatı en fazla iki üç kez denk gelmek zorunda kalıp izlemişliğimle az buçuk biliyorum da, yine de söylemeden edemeyeceğim. Bir insanın bütün bunlara sahip olması mümkün değil. Erkeğin doğasına, yaradılışa aykırı. Olsa olsa aziz olur böyle biri. Azizler de sıkıcı olur. Her şeyin fazlası bir süre sonra maraz doğurur. İnsanoğlu aynı çizgide gidemez çünkü. Çünkü bütün bu özellikler birbirine uyumsuz. Biri olgunsa, kibarsa, eğlenceli olması biraz zor. Karizmatik olduğunu düşünüp kaptırırsa eninde sonunda narsist olur. Narsist biri fedakar olamaz. Etkileyici bakanlar genelde herkesi görürler ki siz arada kaybolursunuz. Çok parası olan da sizi satın aldığını düşüneceği için sürekli kendinden küçük görecek ve istediği her şeyi yapmanızı, kabul etmenizi bekleyecektir. Güçten kastı da anlamadım zaten. Ben olsam tek gözü gören, tek kulağı duyan, başka her şeyi sağlıklı, orta karar birini isterdim. Sanırım böyle biriyle bir insan sonsuza kadar mutlu olabilir. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yapılan bir araştırma geldi aklıma. Dünyanın en güzel kadınlarının yüzlerinde onları güzel kılan kısımlar alınıp bir araya getirilmişti. Ortaya çok çirkin berbat bir kadın portresi çıkmıştı. Burada durum aynı aslında. Her erkek farklıdır. Bunları çekici kılan tüm unsurları bir araya getirip bir tip oluşturmaya kalkarsanız itici ve istenmeyen bir kişilikle karşılaşırsınız. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|