"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Bebek nasıl yapılır diye sormuşlar miniklere/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" Abby, 6 yaşında. "Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" Marie-Ann, 9 yaşında "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" Paul, 6 yaşında "Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" Edward, 6 yaşında "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" Shelley, 7 yaşında "Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlı dışarı çıkamıyor" Alistair, 9 yaşında "Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." Peter, 9 yaşında "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" Lyn, 9 yaşında "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" Francis, 7 yaşında "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" Paulette, 6 yaşında tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-07 17:05 . |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Hazır konu açılmışken anlatayım, ben 5-6 yaşlarındayken, bebeğin nasıl oluştuğu konusuna kendimce şöyle yorum getirmiştim; televizyondan dudaktan öpüşme sahnelerini gördüğümde dolayı mıdır bilmem, kız ve erkek dudaktan öpüştüklerinde ağızlarından birbirlerine kan alışverişi olur ve bu kan alışverişi sonucunda annenin hamile kaldığını zannederdim. Henüz alt taraflar aklımızda yokmuş herhalde ![]() Bence herkes kendisinin nasıl yorumlar getirdiğini hatırlıyorudr, yazılsa çok komik sonuçlara ulaşılabilir. Günaydın herkese. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Biz küçük yaşlardan beri, açık bir ailede ve her zaman hep her şeyin dosdoğru söylenmesiyle, uyarılarla büyütüldüğümüz için genelde pek bilinçsiz ve sorgulamalarla büyümedik. Bir gün, annemleri akrabamız olan kadınlarla, yine bir akrabamızın kızının dışarıdan bir erkekle beraber olup hamile kaldığını eleştirip tartışırlarken dinlemiştim. Yanımızda konuşuyorlardı. O günden itibaren bir erkekle bir kızın beraber olduğunda hamile kalındığını öğrenmiştim. Sadece beraber olmanın ne demek olduğunu bilmiyordum, o kısmı konuşulmamıştı ve ben de sarılma olarak karar vermiştim. Belki de o yüzden kimseye sarılmamışımdır.. Fakat hangi mantıkla bilmem sn.eşitlik, sizden farklı olarak kesinllikle öpüşmeyi buna dahil etmemiştim. O bana masum, birine sevgi duyuyorsan bunu ispat için yapılması zaruri ve sadece sevgi ifadesi gibi geliyordu o yaşlarda bile. Yani o zamanlarda da normal değildim anlaşılan. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-07 14:48 . |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Onların bizden daha iyi bildikleri kesin. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Lyn bir şeyler kapmış galiba... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Denizli-Ankara
| "Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." Peter, 9 yaşında Peter de fena sayılmaz __________________
Rüyaları gerçekleştirmenin en kolay yolu uyanmaktır.... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Öğrencilerime sorup yeni şeyler yazayım buraya diyorum ama gelebilecek sorularda düşündürüyor insanı bakalım karar verirsem yarın yazarım buraya yeni şeyler... __________________
Gitti gidiyor... |
|
| #8 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben küçükken karar verilmenin yeterli olduğunu düşünüyordum.Yani karı-koca "bebeğimiz olsun"dedikleri an anne hamile kalıyor.Konuşarak yani.:D:D Çokta saçma değilmiş:D __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bi yerde okumuştum: 60-70 yaşında birisi demişki: Biz 10-15 yaşındayken bebeğin nasıl yapıldığını bilmiyorduk. Şimdiki 10-15 yaşındakiler bebeğin nasıl yapılmadığını bile biliyorlar. ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #10 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|