"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
"Tüm vatanseverler birleşiniz" i anlayamamak/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Benim "Tüm vatanseverler birleşiniz" sözümden alınmanın mantığını anlatabilcek birini arıyorum. Solu, sağı, müslümanı, hristiyanı, atesiti, şusu busu farketmez sadece ithal olmasın ve vatanını sevsin yeter, diyorum. Benim bu anlayışıma "halkların kardeşliği" diyen bir şahsiyet karşı çıkıyor. İlginç, valla ilginç. Özellikle o arkadaştan açıklama bekliyorum. (konuyu kapattılar, yoksa orada soracaktım) Ayrıca bu sözün yanlış bir yanını da gören varsa, Allah aşkına söylesinde biz de bilelim. Saygılarımla tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-04-07 21:56 . |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
''Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır ! '' Gazi Mustafa Kemal Atatürk __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
http://www.yaziyaz.com/forum/thread15411-4.html Saygılarımla | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Sayın Ulukoca herkes istediğini anlıyor anlattığınızı değil... İşine gelmek tabiri caizse... Saygıyla... __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|