| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Cem Uzan, CHP listesine 'evet' dedi! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Cem Uzan, CHP listesine 'evet' dedi Genç Parti, CHP ile işbirliği yapmaya yakın olduklarını açıkladı. Emin Şirin, "Parti kimliğimizi kaybetmemek kaydıyla, CHP'nin listelerinden seçime girmeye hazırız" dedi. Genç Parti (GP) Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, genel seçimlerde CHP ile işbirliği yapma arzusu içinde olduklarını belirterek, ''Türkiye'nin bugünkü durumu bizim parti kimliğimizi kaybetmemek kaydıyla, CHP'nin listelerinden seçime girmemizi gerektiriyorsa, biz bu fedakarlığı göstermeye hazır olabiliriz'' dedi. Emin Şirin, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Görüşmenin ardından soruları yanıtlayan Şirin, Türkiye'nin çok zor bir sürecin içinden geçtiğini ifade ederek, cumhurbaşkanı seçimi sürecinin, ''seçimden çok AKP'nin ısrar ettiği bir atama sürecine dönüştüğünü'' savundu. Şirin, herkesin şu anda Anayasa Mahkemesi'nin bu konudaki kararını beklediğini belirterek, karar ne olursa olsun kısa sürede erken seçim yapılacağının belli olduğunu kaydetti. Genel seçimlere yönelik çeşitli işbirliği olanaklarını gerçekleştirmek için bazı temaslarda bulunduklarını anlatan Şirin, Baykal'ı da bu amaç doğrultusunda ziyaret ettiğini söyledi. Görüşmenin oldukça yapıcı geçtiğini ve temasların devam edeceğini belirten Şirin, bir soru üzerine, ''işbirliğinin şeklinin henüz belli olmadığını, bu detaylara henüz gelinmediğini'' söyledi. Şirin, ''Ana prensipleri görüşüyoruz. Ama her iki tarafta da çok ciddi bir işbirliği yapma arzusu var'' dedi. ../.. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=238136 redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-05-07 15:43 . |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Aferin,tam Baykal'a yakışan bir davranış,aynı yolda devam etsin. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| bu haberi ben alıntıladım, ama gerçekmidir değilmidir diye şüpheye düşmedim değil. CHP Uzan ile işbirliği yaparmı? inanmakta zorlanıyorum! |
|
| #4 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| CHP isbirligi yapar elbette. Cunku, o partiler arasinda siyasal ideoloji olarak bir farklilik yoktur. CHP, MHP ile bile birlesebilir kanimca. |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu Baykal CHP'nin başından gitmedikçe,CHP Atatürk'ün partisidir demek cehalettir bana göre. Uzan'la da işbirliği yaparsa artık koltuk uğruna,yaşına vereceğim ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Heh simdi oldu iste tencere dustu kapagini buldu __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #7 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| denize düşen yılana sarılır |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Tamam arkadaşlar TKP'ne veya İP'ne oy vermek isteyebiliriz.. Bende CHP'nin yönetim biçiminden ve başkanından memnun değilim, benim istediğim Türkiye'yi belki CHP yaratamayacak, belki solculuktan tamamen sıyrılmış durumda. Ama bu seçim oyumu CHP'ye vereceğim, bakın en azından 30 yıl önce ölen 1 Mayıs şehitlerini anma gününde insanlar bu şekilde muamele görmezler. En azından 23 Nisan'da 10 yaşındaki kızlar sarıp sarmalanıp ilahiler okutulmaz. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Deniz Baykal'ın ne zaman kiminle işbirliği yapacağı belli olmuyor zaten ee şahsi çıkarlar işin içine girince böyle oluyor napalım hani nerde o halkın çıkarları için çalışan,cumhuriyeti savunan (güya sosyal demokrat) parti? Merkez sağın sol destekçisi işte.Yakında akp ile de birleşirse hiç şaşırmayın. __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... bbucak Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-05-07 23:35 .Sebep: ifade düzenlemesi |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Atatürkçü zihniyetle solculukla hiçbir alakasının kalmadığını düşündüğüm Deniz Baykalın koltuk sevdası uğruna yapmayacağı şeyin kalmadığı gün ve gün ortada zaten şaşırmadım açıkçası |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|