"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Birazda düşünelim mi ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Birazda düşünelim mi ? - Adamın birtanesi gideceği yere gitmek için,yol kenarında araba bekliyormuş ,her arabaya el kaldırıyor ancak arabaları durduramıyor. -Nihayet bir kamuyon durdurmayı başarıyor. -Kamyonun şoför mahalinde bir kişilik yer varmış. -Şoför mahaline biniyor. -Bir müddet gittikten sonra .aynı şekilde bir kişi daha yol kenarında bekliyor. -Kamyon şoförü yavaşlıyor,diyorki,şoför mahalinde, boş yerim olmasada,bu yolcuyu almaya mecburum diyor. -kamyon şoförü devamla şöyle diyor. -Çünki bu yolcu benim ÖZ OĞLUM olur, ama ben onun ÖZ babası değlim diyor, -Bekleyen yolcu kamyon şoförünün neyi oluyor.?. -Düşünelim bakalım Kamyon şoförü ne demek istiyor. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-10-05 15:15 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| kamyon şöförü yolcunun anasıdır. |
|
| #3 | |
| Sayın ugurozaltn. Yazımı iki kelime noksan yazmışım(öz oğlum öz babası değilim)düzelttim,bazı adkadaşlar belki,incelerler diye şimdilik doğru-yanlış demiyorum. ilginize teşekkürler. Saygılarımla. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-10-05 22:29 . |
|
| #4 | |
| Bir bayan Yatak ve yorganları düzler iken,yorganın arasında bir tane pire görüyor. Gördüğü bu pireyi yakalamaya çalışıyor,pireyi altıncı ayda ancak yakalıyor,altı ncı aya kadar ne yapıyor da bu bayan,ancak altıncı ayda yakalıyabiliyor. Nedresiniz. Saygılarımla. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-11-05 21:31 . |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Bilen yoksa,cvabını istiyen varmı.? Cevabını geçde olsa yazayım. Saygılarımla. | |
|
| #6 | |
| |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Çok sevinirim.... ![]() __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... | |
|
| #8 | |
| Sayın NİLSU ve diğer ilgilenen arkadaşlar; Kadın gördüğü pireyi yakalamak için,ay diyor,elini pirenin üzerine kapatıyor, yakalıyamıyor,bu böyle 2-3-4-5 inci ay diye elini kapatıp yakalıyamadığı pireyi,6.ay diyince,pireyi yakalıyor. Cevabı böyle olacakdı. İlgilenen herkese teşekkürler. Saygılarımla. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Türk şöförü en asil duygunun insanıdır. Mustafa Kemal Atatürk Konuyla alakasız ama geçenlerde şöför veya kamyoncular odası gibi bir derneğin duvarında böyle bir yazı görmüştüm.Birileri yazı üretip Atatürk'e mal etmişler...Sanırım bayağı putlaştırdık bazı şeyleri... http://www.komikaze.net/komiks/komiks/sofor.jpg __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
![]() | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|