"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Minik Bir Astro Yoruma katılmak ister misiniz ??? Türkiyenin burcu Akrep burcudur.O yüzden Demireli Özal,M. Yılmaz, Çiller,Abdullah Gül hep Akrep burçludur.Bir tek Ecevit ikizler burçludur. Aşağıdaki bilgiler ışığında 2007 yılı ilginç olacağa benziyor, siz ne dersiniz ???? 24 Ekim 2006- 6 gezegen Akrep burcunda kavuşum yapacak Güneş-Ay-Merkür-Venüs-Mars-Jüpiter 9 Aralık 2006 – 6 gezegen yay burcunda kavuşum yapacak Güneş-Merkür-Venüs-Mars-Jüpiter-Plüton |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Sn. ugurozaltn burada ne demek istediniz pek anlamadım. Astroloji pek bildiğim bir konu değildir. Biraz açabilirmisiniz? __________________
[B]"Ne kadar az bilirseniz; o kadar siddetle müdafaa edersiniz" BERTHARD RUSSEL[/B] |
| #3 | |
| Yazınıza çok sevindim doğrusu, öğrenmek için samimi yaklaşımlı sorulara hasret kaldım da.... hep eleştiri almak beni biraz özet yazı yazmaya yöneltti. Seve seve konuyu detaylandırabilirim. Gezedenlerin ışın tesiri yeryüzündeki insan ve diğer canlıları bire bir etkiler.Beyinlerimiz bazı ışınlara açık bazılarına kapalıdır, açıklık ve kapalılık kişinin doğum günü ve saatıyla alakalıdır. İşte bu farklı açılımlar insanlara değişik özelliklerin genlerinden açığa çıkmasını sağlar.Böylece kimi acı severken kimi de tatlı sever, kimi uzun boylu kimi kısa olur.Saç,göz,ten renklerinden türlü huy ve alışkanlıklara dağılmış bir yelpazede farklı insanlar oluşur. Yukarıdaki yazımda belirttiğim 2006 yılındaki iki tarihte Akrep ve Yay burçlarındaki 6 gezegenin buluşumu o burçlarda doğmuş insan beyinlerinde çok değişik tesirler oluşturacaktır.Hele hele tam o tarihde doğacak olan bebekler.... Türkiyenin burcu Akrep ve yönetim burcuda Akreptir 50-60 gün içinde hem akrepte hemde yay da 6 gezegen buluşumu ilginç olaylara yaşanabilecek değişik olumlu veya olumsuz süprizlere işaret edebilir.Çünkü akrep ve yay programlı beyinler bu buluşmadan çok etkilenecektir.Akrep su sabit - yay ateş değişkendir, bu önemlidir. Aklınıza takılan sorularınız olursa çekinmeden sorun, açıklamaya çalışırım saygılar |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Şimdi verdiğiniz bilgiler doğrultusunda düşünüyorum. 2007 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bir de hükümetin planları tutarsa sonbaharda genel seçim var. Yine verdiğiniz bilgiler ışığında düşünüyorum. Abdullah Gül akrep burcu :68 İhtimalleri düşünüyorum. 1. Cumhurbaşkanlığına R.T. Erdoğan seçilecek. Abdullah Gül başbakan olacak 2. Abdullah Gül cumhurbaşkanı seçilecek Sn ozaltn bu etkilenme olumlu mu? olacak. Eğer olumsuzsa Abdullah gülden korkmak lazım Yazdıklarım biraz garip bir yorum oldu :rolleyes: Umarım gülmezsiniz ![]() __________________
[B]"Ne kadar az bilirseniz; o kadar siddetle müdafaa edersiniz" BERTHARD RUSSEL[/B] |
| #5 | |
| Sayın Elifcik, İnanın yorum adımlarınıza ve üç yerde <<düşünüyorum>> ifadenize bakarak sizi içtenlikle alkışlıyorum. Forumlarda <<tek yol darbe>> konulu yazım maalesef anlaşılamadı,arkadaşlar beni darbe meraklısı biri zannettiler halbuki siz açıklamalardan doğru mesajlar çıkartabiliyorsunuz kutlarım. Ben bazı astro bilgilerle gelecek hakkında Allah nasibi bilgi ve sezilerle bir fotoğraf çekmeye çalışıyorum.Seçimlerin 1 yıl önceden olacağı kuvvetleniyor.AB rüzgarı hükümete yeter mi bilmem.Ana nuhalefet maalesef yok gibi.29 mart 2006 tam güneş tutulması var, büyük bir deprem hesapları alt üst edebilir. Akrep siyasi kadroları YAY yüksek öğrenimi sembol ediyor, bu günkü hükümet-rektörler kapışması dallanıp budaklanabilir. Başbakan Çankaya yoluna çıkartılmayabilir,seçimler AKP yi şimdikinden çok aşağılara itebilir.AKP iç kavgaya sürüklenip bölünebilir. Sözün kısası 2007 ilginç olabilir. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|