"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
AKP ve Milletvekili Dokunulmazlığı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| CHP, AKP'ye milletvekillerinin dokunulmazlıklarının sınırlandırılması için defalarca çağrıda bulunmuştu. Sizce, neden AKP bu çağrıya yanıt vermedi, vermiyor ? NOT: CHP'li değilim. (Bunu da artık bilmeyen yoktur ya, neyse gene de yazayım.) __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #2 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Sayin Gilgamis, Yanit vermiyor cunku "dokunulmamak" dururken kendilerine "dokunulmasi" kimsenin hosuna gitmez. Dokunulmazliklar kalkarsa meclise turlu turlu suc islemis kisiler giremez... vs vs... Fakat, sanmayin ki CHP iktidara gelirse "dokunulmazlik"lari kaldiracagini... CHP sozum ona muhalefet yapmaya calisiyor. Keske Hollanda'da oldugu gibi butun vekillerimize "dokunabilsek"! |
|
| |
| #3 | ||
| Alıntı:
AKP'nin de türlü türlü suçları var mı sizce ??? __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Ben de artik butun vekillerime "dokunmak" istiyorum. Bir an once kaldirilmali dokunulmazliklar. Zaten ben hicbir zaman kaldirilmasin demedim. Ama bunu ne AKP, ne de bir baska parti yapacaktir. Nedenini acikladim yukarida... Hedef, Seffaf devlet... | |
|
| |
| #5 | ||
| Alıntı:
Herkes sizin gibi düşünürse, yurttaşlar hiç ''dokunamayacaklar'' demektir. (AKP'nin alternatifi CHP de olmak zorunda değil hem...) __________________
|
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() | |
|
| |
| #7 | ||
| Alıntı:
Ama TKP sempatizanı birinin, üstelik tüm parti programını benimsemiş birinin ''sadece inat olsun diye'' AKP'ye oy vermesini biraz garipsiyorum doğrusu !?. ![]() Neyse, herkesin kendisinin bileceği bir şey bu... __________________
|
| #8 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
İlginç bir vaka... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Demokrasiden ayrılıp DİN DEVLETİ haline dönüşmek için ellerinden geleni ardlarına bırakmayan bu hükümeti CUMHURİYET GENÇLİĞİ UNUTMAYACAK Çok kısa sürede yağmaladıkları türkiyenin parasını kuruşu kuruşuna geri verecekler Fettullah Hoca gibi ABD'ye sığınamayacklar bile AKP unutmayın iki elimiz yakanızda artık __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) | |
|
| #10 | |
| Alıntı: Sayın ABCDE şöyle demiş: ![]() Burada da haklisiniz Sayin Gilgamis. AKP'nin tek alternatifi CHP degildir suphesiz. Fakat kucuk bir ayrinti var. CHP ve AKP arasinda bir restlesme bu. Alternatif partilerden bir tanesi olan TKP'nin butun parti programinin altina imzami atacak olmama ragmen CHP'yi en cok cileden cikaracak olan, soylevlerinin asli astari olmadigini ortaya koyacak olan sey AKP'nin bu secimden guclenerek cikmasidir. Iste bu sebeple hicbir icraatini begenmeyecegimi bildigim halde AKP alacak oyumu. Ama uzulmeyin, alti ustu 1 oy ![]() Siz AKP'lisiniz sn ABCD: TKP'li gençleri dün taksim etraflarında hükümetin desteğiyle polis tkp li gençlere resmen savaş açtı Yineliyorum siz AKP lisiniz __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|