| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Üniversitelerde Darbe Var!!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Arkadaşlar 13. sosyoloji kongresi 27-28-29 Nisan tarihinde yapıldı.Her sene benimde üçüncü kez katıldığım kongre sessiz sedasız yapılırken bu sene rezalet olaylar oldu.Ocaktan gelen 500 kadar kişi sunuşları bastı,silahlar konuştu,tehditler edildi ve özgür düşünceye darbe vurulmaya çalışıldı.Kongre süreci sekteye uğratıldı.Darbeci zihniyet birkez daha hortladı.Ortak çabalarımız sonucunda haberi Yeni Şafakta yayımlattık.Ayrıntılar için Üniversitelerde Darbe Var!!! __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Türkiye
| Hmm.Takım elbiseli sopalı silahlı kişiler..Kim acaba bunlar ? ![]() __________________
"Ve ben 24 yaşımdayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum !" 1947-2007 !!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Faşistler görüldüğü gibi olumsuz hiçbirşey konuşulmamasını istemektedirler kendileri için... Faşizmin en güzel örneği kendisinin eleştirilmesine karşı olması ve bu konuda baskıdan kaçmamasıdır... yoksa kimse "ben faşistim" demedi bugüne dek Hitler bile. Faşizmin belirtileri olur. yüksek ateş gibi , soğuk terleme gibi... Ağızlardan salya akmalar vs yaşanır... Paranoya başgösterir... |
|
| #4 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| tasvip etmiyorum bilim yuvalarının bu hale gelmesini |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Faşizm artık iyice şaşırmaya başladı.Dünkü kanlı olaylar ve bu örnek ...Halklar ve inançlar vesayet sisteminin tehditi altında..Sonumuz hayırlı olur umarım.. |
|
| |
| #6 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Ayrıca bir ricam var.Aramızda basından olan ve gazetecilik yapan arkadaşlar benimle irtibat geçebilirler mi?İfade alanımızı daha çok genişletmek istiyoruz.Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız sevinirim. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Demek ki bu olusumlar , aciktan aciga fasistlermis. Öyle mi degil mi? Artik, bu ve benzeri olusumlar icin fasistlik yapiyorlar demiyecek, direk fasistler diyecegim, üzgünüm, forum (!) arkadasalrim...??(!)?? __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bana da birilerini anımsattı ![]() __________________
Yok! |
|
| #9 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Neden, butun bunlar beni hic sasirtmiyor. Ne yazik ki fasistler soz soyleme gibi bir meziyet kazanamadilar yillar yili. Ee ne yapsinlar, konusacak birseyleri olmayinca sopalara sarilacaklardir elbet, hor gormemek lazim. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| haberi yayınlayan gazete ve haberde sanki bu eylemi ADD düzenlemiş gibi atıfta bulunuyor olması olayın nereye çekilmek istendiğini gösteriyor.... __________________ __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|