"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Çok zor değil. BIR ERKEK, BIR KADINI MUTLU ETMEK ICIN YALNIZCA SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR: :-) 1. bir dost 2. bir yoldaş 3. bir aşık 4. bir ağabey 5. bir baba 6. bir usta 7. bir aşçı 8. bir elektrikci 9. bir marangoz 10. bir muslukcu 11. bir tamirci 12. bir dekorator 13. bir stilist 14. bir Ortopedist 15. bir Masör 16. bir psikolog 17. bir haşere yok edici 18. bir psikiyatrist 19. bir şifacı 20. iyi bir dinleyici 21. bir organizator 22. iyi bir baba 23. çok temiz 24. sempatik 25. atletik 26. sıcak 27. kibar 28. nazik 29. zeki 30. komik 31. üstün zekalı 32. şefkatli 33. güçlü 34. anlayışlı 35. hoşgörülü 36. sağduyulu 37. hırslı 38. yetenekli 39. cesur 40. kararlı 41. doğru 42. güvenilir 43. tutkulu TABI SUNLARI UNUTMADAN: 44. ona düzenli olarak iltifat etmek 45. alışverişi sevmek :-) 46. dürüst olmak 47. çok zengin olmak 48. onu strese sokmamak 49. başka kızlara bakmamak VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR: 50. kendinden cok ona odaklanmak 51. ona, özellikle kendisi için çok fazla zaman ayırmak 52. nereye gittiğine aldırmadan ona çok fazla yer sunmak SUNLAR DA COK ONEMLI: Asla unutulmayacaklar: 53. doğum günleri 54. yıldönümleri 55. onun aldığı kararlar BIR ERKEK NASIL MUTLU EDILIR!!! : 1. Karnını iyice doyurun 2. Uzaktan kumandayı verip rahat bırakın :-) Kadında huzursuzluk belirtisi gösterirse madde-1 den tekrar başlayın www.subatsogugu.web.tr internet sitesinden alınmıştır. Ya çok güldüm bu listeye sizlerle paylaşmak istedim __________________
[B]"Ne kadar az bilirseniz; o kadar siddetle müdafaa edersiniz" BERTHARD RUSSEL[/B] |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| 35- Hoşgörülü 40- Kararlı Bu iki özelliği bir evlilikte kullanabilmek o kadar zor ki...... Maddi zayıf bir erkekseniz hoşgörülü olur sonunda kılıbığa çevrilirsiniz Madden güçlü erkekseniz karınıza kararlı, sevgilinize hoşgörülü olursunuz |
| #3 | |
| Mutlu Bir Evliligin Sirlari Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, güzel yemekler... Sali günleri o gider, Cumalari ben... * Ayri yataklarda yatariz... Onun ki Izmir'de, benim ki Istanbul'da... * Karimi her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüs yolunu bulur... * Yildönümümüz için karima nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandir gitmedigim bir yer olsun" dedi... Mutfagi önerdim... * Her zaman elele tutusuruz... Eger elini birakirsam, hemen alisverise baslar... * Elektrikli blender'i, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kizarticisi var... Bana diyor ki "çok fazla ivir zivir var ve oturacak tek bir yer yok" * Ben de ona elektrikli sandalye aldim... * Sunu her zaman hatirlayin... Evlilik bosanmanin birinci nedeni... Istatiksel olarak, bosanmalarin %100 ü evlilikle basliyor... Karima 18 aydir tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... * Son kavgamiz benim suçumdu... Karim bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... bir başka uzun evlilik ile olan sır sunucu yılllarca evli olan amcaya soruyor uzun evliliğin sırrı nedir diye adam şöyle cevap veriyor ben evlendikten sonra karımı kendi köyüme at arabasıyla getiriyordum atın ayağı tökezkedi birrrrr dedim biraz gittik atın ayağı tökezledi ikiiiii dedim biraz daha gittikten sonra atın ayağı bi daha tökezledi üç dedim ve tabancayı çktim atı vurdum. sonra karım dırdır etmeye başladı niye vurdun atı onun suçu yoktu diye bende döndüm ona ve Birrrr dedim o gün bu gündür bi daha tartışmadık :-) :-) :-) Ya gülmekten karnıma ağrılar girdi www.subatsogugu.web.tr __________________
[B]"Ne kadar az bilirseniz; o kadar siddetle müdafaa edersiniz" BERTHARD RUSSEL[/B] |
| #4 | |
| sayın Elifcik kocaman bir teşekkür gerçekten çok güzeldi |
| #5 | |
| offfff ne kadar cok özelliik var.bunların hepsi imkansız bir araya gelmez.herhalde herşey evlenene kadar.sanki evlenince herşeyi hoşgörüyle karşılar zannediyoruz taraflar olarak yinede cok tşk.hepsi aklımdaaa |
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| Hımm, ilginç acaba gercekten de erkelerin ve kadınların standart özellikleri var mı? Walla bazı özelliklerim kadına uyuyor bazıları da erkege, şüphe mi etmem lazım acaba :-) |
| #7 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| İşi karikatürize etmeden bir kadının nasıl mutlu edilebileceğini yine bir kadından duymak, sanırım oldukça hoş olurdu. |
| #8 | |
| <<Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla sınanır>> Çin atasözü. Şu çinliler akapunkturdan daha önemli şeylerde bulmuşlar galiba. Belkide biz yanliş biliyoruzdur, çinliler çin seddini Türklerden korktuklarından değil kadınların çekiciliğinden korunmak için yapmışlardır.Malum o kadar nüfus pirinçle zor doyarken birde 7-8 çocuk ..... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|