"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
CIA/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jan 2007
| CIA Hep Türkiye'deki terör olaylarını ve örgütleri sadece Türkiye içinde değerlendiriyoruz. Neden bunları yaratanlar hakkında hiç düşünmüyoruz. Örneğin CIA. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla... |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Bizim ülkemiz CİA'ya karşı efsunludur !.. Ülkemizde CİA falan etkinlik gösteremez, çarpılırlar... Aksini savlayanlar ''kötü komplo teorileri'' üretiyorlardır. ![]() Hatta böyle CİA MİA deyip, ülkenin istikrarını (!) bozmayı falan amaçlıyorlardır... ![]() __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Mar 2007
| Bak ben okumuştum Turkeş pentegona gidip eğitim almış gelmişti __________________
Hakaret ve küfür tehdit ederek bir yere varmayı düşünen gafiller.. forum ve yazarlara saygı duyarak forum saygısını düşürmek yerine.. emailmize küfür ve hakaret yağdırabilirler... |
|
| #4 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| "CIA Türkiye masası şefi Paul Henze'nin 12 Eylül 1980 sabahı darbeden altı saat önce Amerikan Başkanının kulağına eğilip : 'Our boys have done it!' (Bizim çocuklar işi başardı!) dediğini artık tüm cümle alem biliyor." Kaynak : http://www.teoriler.com/?q=node/29 CIA gibi gizli servislerin her ulkede faaliyetleri vardir. Zaten kurulus amaclari bu yondedir. |
|
| |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Bu faaliyetleri arasında; Bir sürü insanı ''Hepimiz Ermeni'yiz'' sloganları ile caddelerde.. fink attırmak da var dır herhal ![]() | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|