"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Tayyip Bey'in bildikleri ne çokmuş./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| "Başbakan Erdoğan, Malatya'da yuvadaki çocuklara işkence edilmesinin faturasını basına kesti. Erdoğan, bakan Çubukçu ile birlikte katıldığı Londra'daki konferansta, "Burada basın çok farklı şeylere yer veriyor, ama asıl vermesi gerekeni de vermiyor. Medya yargısız infaz yapıyor" dedi. 'Ben göndermedim' Erdoğan'ın sözleri şöyle: "Benim bakanım, döneminin değil, geçmişin faturalarını mı ödeyecek? Buraya niye geldi? İngiltere'deki çalışmaları izlemek ve Türkiye'de uygulamak için. İlk gün sordu 'Döneyim mi' diye, 'Hayır, çalışmalarına devam ediyorsun' dedim." Raddikal, dün. sayin Tayyip bey, avrupadaki basin nelerle ilgileniyormus bakayim:-) Insanlari kandirmayi, birakin lütfen. Karizmanizi ulus ve insanlik yararina kullaniniz. Avrupadaki basin da tipki, yoksul cocuklarin okullari bahcesinde izgara sefasi yapan basiretsizlerin pesine düserler ve desifre ederler. Avrupa basini, kamerasini alip Tayland´daki vatandaslarinin, yöneticilerinin, nasil bir turist plani (!) uyguladiklarini dahi gizlice ceker ve gelir yüz kizartici olanlari TV lerden halka gösterir. Avrupa basini devlet yöneticilerinin arkasinda kuyruk gibi gezerek, fisiltilarini dahi halka duyurur.´ Tayyip bey forumda degil:-) biliyorum. Ama yerin kulagi var deiye bosuna dememisler:-) Tayyip bey, bir sucu bastirmak icin basini suclamayi tercih etmistir. Demokrasi, acilmayani acar. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Batıda kendi öz çocuğunu dövemiyorsun bizde elalemin dedikleri çocukları nasılda dövüyorlar kameralar herşey ortada geçmişin faturası diyor üç senedir iktidardalar geçmişi temizlemek için halka vaatler verdiler ama nerede geçmiş hala bugün devam ediyor demek ki bu iktidarında diğerlerinden bir farkı yokmuş.Uğur Dündar siyah beyazlı tv zamanında dayak yiyen çocukları gösteriyor o dayak yiyen çocuklardan biri büyüyor ve bugün olayları izliyor benim zamanımda da böyleydi diyor demek ki o zamandan bu zamana bir arpa yol alamamışız ha tek sevindirici haber şarkıcı Şükriye Tutkun benim zamanımda daha kötü idi diyor şimdi yine az dayak yiyorlar diyor özür dilerim bir arpa yol almışız |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| Tayyip bey kendi partisini kurtarmak için ne söyleyeceğini şaşırdı bence birde popilist yaklaşımlar olmasa o bakan ve milletvekilleri ihbarlarda nerelerdeydiler acaba? ne yazık ki ev içi ve toplumsal olarak dayakla adam etmek gibi anormal bir eğitim sistemimiz var. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Alıntı:
Okulda,yurtta,hastanede,kışlada, köyde, vs vs vs psikolojik açıdan uzman gözüyle bir muayene olsak kaçımız sağlam çıkar acaba ? O kadar okul okumuşlara sorun bakalım kaç müdür ve öğretmeni dayakçı değil di ??????? Ben bir veya iki diyorum.... NORMAL DEĞİLİZ Kİ, DEMOKRASİMİZ OLSUN DEMOKRASİ NORMAL İNSAN İŞİDİR ugurozaltn Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-10-05 15:48 . | |
|
| #5 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ezilen, ezer. Ezemese, siner. Her ikisi de cok tehlikelidir. Katillerin, büyük suclarin ardinda hep ezilmisligin kini yatar. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005
| gün gelecek tayyipte hakkına kavuşacak... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|