"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Fehriye Erdal dosyası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| belçika fehriye erdalı türkiyedeki suçlarından dolayı yargılayamayacağı yönünde görüş birliğine vardı.bu konudaki yorumlatrınız...? |
|
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| o yorumları Avrupa Birliğine girmek için can atan kafalar yapsın |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Yargılama yapılmamasının nedeni, işlenen suçun yarı otomatik silahla yapılmış olmasıy-mış. Tam otomatik silahla işlense idi yargılanacak-mış! __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Adamların kıvırmada üstüne yok ne diyelim zaten biz onların ne olduğunu biliyoruz da kızdığımız nokta her seferinde basit refklekslerle geçiştirilmeye çalışılması,diplomasiyi becerememiz,merak ediyorum kırmızı çizgi dedikleri kıpkırmızı oldu hala neyi bekliyorlar?? __________________
İnsanların değeri bir kesirle ifade edilecek olursa,payı,gerçek kişiliğini,paydası da kendisini ne zannettiğini gösterir.Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
O kadár can atmasam da bir yorum da ben yapayim sevgili spartaküs. Üzerinde derin bilgilere sahip olmadan, yarginin spekülatif olarak halka verilmesinin tehlikelerine ramen yine sacma bir tartisma topigi ile karsi karsiyayiz:-) Konuyla ilgili suclanan kadini durup dururken korudgumu da sananlar olacaktir. Ben yalnizca sevgili ugur Mumcu´nun bir yöntemi ile yola cikmak isterim, " Bilgi edinmeden fikir sahibi olmak son derece tehlikelidir." derdi. Biz hep bize verilenle yola cikar, adam keser, arba taslar, okul kursunlariz. Cünkü karsimiza hep vatan hainleri diklilmis, yarginin tikandigi yerlerde kamu vicdanina comak sokularak, yarginin yetmezligine yardim etmesi beklenmisitir. Yok otomatik, silah mis degil mi yaok klasik silahla olsaymis, olmasaymis:-) Bir cocugun dahi inanmayacagi böyle bir kvirma ile aldatildigini sanmak ise daha büyük bir gaftettir?????? Bunlar bize sunulanlar. Hic bilmediklerimizin de isin icinde de olabilecegini düsündük mü? Neden bu tür hassas olaylarda kraldan kralci, yargictan yargic kesilip öne cikiyoruz ki. Kamu vicdani bu mudur? Bu saibeli(!) vicdan ile nice insanlarin yuvalari söndü, yakildi öldürüldü. Sunu unutmamak gerek ki, avrupa ülkeleri laik demokratik ilkelerle calistigi halde bu ülkelerin hic biri sosyalist degillerdir.??? Avrupa hapisanelerinde solcular 30 yildan beri hic bir af yasasindan yararlanmadan yatmaktadirlar. Yani sucu belirlenmis birini; hele solcu ise hic bir avrupa ülkesi koruyamaz. Suc delilerini, taniklarla yollar, insan haklari mahkemesi ve kirmizi bülten ile sucu kesinlesmis kisiyi istediginiz an ülkenizde agirlayabilirsiniz. Demek ki bir yerlerde eksikler var. Demek ki kamu bir sekilde yaniltiliypor ve biz yutuyoruz. Hemen gaza gelinmemesini öneriyorum. Ama bir ip ucu da verebilirim: Kardes Sabanci, cinayeten sonra olay üzerine cok kisa bir aciklama yapmisti. Animsarsaniz olayin komikligini yakalayabilirdiniz. "Bu is, üc bes solcu cocugun isi degil, biz her seyin farkindayiz." Bu kadar yeterli. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-11-05 04:25 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|