"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| ilk defa oy kullanacağım ama kayıt da yaptırmadım.. seçim benim için bitti mi?? bitmediyse ne yapmam gerek bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.. yüksek seçim kurulu'nun sitesinde herhangibir bilgiye ulaşamadım.. saygılar... __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Vaktinizi çoktan geçirmişsiniz. Zorluklar çıkarabilirler. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-05-07 19:31 . |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Orkhun, siz kayıt yaptırmasanızda muhtarlık sizi seçmen listesine almış olabilir.(ki büyük ihtimal almıştır.) En kısa zamanda muhtarlığa gidip seçmen listenize bakmanızı öneririm; ancak eğer muhtarlık sizi seçmen listesine almadıysa oy kullanamayacaksınız. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| teşekkürler.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #5 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Seçmen listelerine yazılabilecekler şöyle sıralandı: * Muhtarlık bölgesi askı listelerine yazılmak veya bu listelerde düzeltme yapmak ve eksikliği gidermek için SEÇSİS projesi kapsamında güncelleştirilerek kesinleşen muhtarlık bölgesi askı listelerine veya daha sonra yapılan seçimlerde güncelleştirilen listelere herhangi bir sebeple yazılamamış olanlar, * 22 Temmuz 1989 tarihinde ve daha önce doğanlar, * Başka bir muhtarlık bölgesi askı listesinde yazılı olup da sürekli olarak oturmak amacıyla listenin askıya çıkarıldığı seçim bölgesine gelenler, * Muhtarlık bölgesi askı listesinde veya tutuklu seçmen listesinde kendisine ait kimlik ve adres bilgilerinde yanlışlık veya eksiklik bulunanlarla, özellikle Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası bulunmayanlar, * Askerlikten terhis olanlardan listede kaydı bulunmayanlar, * Taksirli suçlardan hükümlü veya tutuklu olduğu halde düzenlenen tutuklu seçmen listesine yazılmamış bulunanlar. Kaynak ve Haberin devami |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|