"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
AKP'li başkan: Bilsem vururdum/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jul 2005
| AKP'li başkan: Bilsem vururdum 04 Kasım 2005 16:43 -------------------------------------------------------------------------------- Rize'de TAYAD'lıların saldırıya uğramasına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı destek çıktı. Bakırcı, TAYAD'lılar için "bilsem gider ben de vururdum" şeklinde konuştu. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, önceki gün Rize'de TAYAD üyesi bir grubun saldırıya uğramasıyla ilgili olarak,"Yaşananlar arzu edilen şeyler değildir, ama Karadeniz insanı devletine, milletine, bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıkar" dedi. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, TAYAD'ın bölücü bir oluşum olduğunu söyleyerek, Rize'de yaşanan olayda gösterilen tepkinin haklı bir tepki olduğunu savundu. Bakırcı, "TAYAD denen bölücü grup Rize'ye gelerek pankart açmaya kalkmış. Hemşehrilerimizin buna bir reaksiyonu oldu. Polisimizin yeterli gücü vardı. TAYAD'lıların ve vatandaşlarımızın dağılması sağlandı. Şehrimizin başka noktalarına gidip eylemlerini gerçekleştirmek istediler. Duyarlı hemşehrilerimiz 200-300 kişilik grup oluşturarak, bunlara haklı olarak bir reaksiyon gösterdiler" dedi. "Maalesef olanlar arzu edilen şeyler değildir ama Karadeniz insanı devletine, milletine, bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıkar" diyen Bakırcı, "Bu değerlere aykırı hareketlere bölgemizde müsamaha gösterilmez. Benzer olayların yaşanması halinde korkarım ki, hemşehrilerimizin göstereceği reaksiyon karşısında polis de, asker de yetersiz kalabilir. Osmanlı'dan, Milli Mücadele'den bu yana hemşehrilerimizin tutumu bellidir. Bunu dün bir kez daha göstermişlerdir" diye konuştu. Rize Belediye Başkanı Bakırcı ise olayı şöyle anlattı: "Pencereden, belediye binası önünde birilerinin tartıştığını gördüm. Sonradan öğrendim ki, TAYAD üyeleri pankart açmaya çalışmış. Eğer onlar olduğunu bilsem, inip ben de vururdum. Kimsenin, insanımızın sabrını taşırmaya hakkı yok. Halkımız gereken cevabı verdi. Bir daha buralara gelmeye cesaret edemezler. Gelirlerse çok farklı olur. Bir daha bu kadar kolay kurtulamazlar." AKP Rize Milletvekili Abdülkadir Kart, Rize'de önceki gün 300 kişilik bir grubun taşlı sopalı saldırısına uğrayan Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Yardımlaşma Derneği (TAYAD) üyelerinin gereken dersi aldıklarını, bir daha da Rize'ye gelemeyeceklerini söyledi. |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jul 2005
| helal be başkan her zaman senin arkandayız destekliyoruz burası türkiye kimsenin huzurunu bozamazlar yinede gelseler daha beterini ederiz |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Belediya baskanliginin haydutluguna arka cikanlarin dikkatine; onlar da bu ülkenin vatandaslaridir. Her vatandas, rahatsiz oldugu konulari protesto etme hakina sahiptir. Demokrasiyi hazmedemeyen katil ruhlu insanlarin bakis acisina destek verdiginiz sürece ülkede kan eksik olmayacaktir. Söyledigim, teröre destek degil, demokrasiyi ayakta tutma cabasidir. Eger tayad´a karsiysanz; ki bu son derece normaldir, siz de adam gibi bir karsi protesto düzenleyebilirsiniz. "Bilsem vururdum" (!) diyen baskan gibi düzen bekcileri bu ülkede var oldugu sürece, ülkemizde polis ve askere ne gerek var. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal canugur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-11-05 14:03 . |
|
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Başkanın istediği de bu zaten: "Helal be başkan..." |
|
| #5 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Başkan'ın bir sonraki açıklaması; "Hadi herkes geri,mağaralaramıza dönüyoruz..." __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
|
| #6 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sevgili Essence, Sen de zaman zaman beni güldürüyorsun; tıpkı Spartaküs gibi... "...hadi herkes geri, mağaralarımıza dönüyoruz." |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Bir taraftan ben olsam futbolcuyu vururdum diyen milletvekilleri, diğer yandan ben olsam göstericileri vururdum diyen belediye başkanı. Bakalım daha neler olacak? |
|
| #8 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| ellerine saglık hadi durma kutla bu zafer senin ! ![]() |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| bu adamın sivas belediye başkanı(sivas katliamcısı)temel karamollaoğlu ile farkı ne acaba? bunlar dinleriylede ters düşüyor ne yazık. |
|
| #10 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Ölçüp biçilmeden yapılmış bir konuşma. Kargaşayla hiçbirşey elde edilemez. Ancak diğer tarafta ısrarla aynı bölgede aynı tür davranışlar içine girmemeli. Sonuçları, tepkileri bile bile aynı yerde aynı işleri yapmaya çalışıyorlarsa bunda da bir bit yeniği olmalı. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|