"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| -Altay yatar altay kalkar.Acaba Nedir.? -Kale kapısına sığmaz, -At kafasına sığımaz, -İnsan kafasına sığmaz,amma Ceviz kabuguna sığar. Nedir ne değildir acaba.? Saygılarımla. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Artık cevabını yazın merak ettim valla!!!Ne garip şey o öyle ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Böyle bir bilmece hayatımda duymamıştım.Çok düşündüm ama bulamadım.Hakikaten bu bilmecenin cevabı nedir? __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Yanıtları kendileri zaten ![]() Kısacası soru değiller. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Çok okudum ama bulamadım cevapini sölermisiniz artık cevabini? |
| #6 | |
| Sayın Boran, NİLSU ,realist ve MK DEVRİM. Arkadaşlar cevabını yazıyorum. Öncelikle ilgilerinizden dolayı hepinize keşekkürler. Bir kaç gün bilgisayarı açmadığımdan,cevabı geciktirmiş olabilirm. bağışlayın. Cevabı şöyle : - Kale kapısına sığmaz. Yani koskocaman kale kendi kapısına sığarmı? tabiki sığmaz. - At kafasına sığmaz. Tabiki atın kafasına gövdesi sığmaz. - İnsan kafasına sığmaz. Elbette insanda kendi vücudu,kafasının içine sığmaz. Sorunun,bilmecenin, adı ne olursa fark etmez. Cevabı kendi içerisinde. Bir başka deyişle key numaraları kendi içerisinde idi. Sayın MK DEVRİM arkadaşımızı kutlarım.Cevabını vermiş. Saygılar, hürmetler,başarılar. |
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| bilmeceler cevap1:kış cevap2:kale kapısına sığmaz,at kafasına sığmaz,insan kafasına sığmaz ceviz kabuğuna sığar.(yani cevap sorunun kendisi) |
| #8 | |
| Sayın nermindmri , Cevabı çok basitdi. Aynen öyle,cevabı sorunun kendisi idi.Gerçektende basitmiş,değilmi. Hürmetler. Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-01-07 21:53 . |
| #9 | |
| |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Teşekürler cavap için.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|