Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

MGK, Aydınlık Dergisini yalanladı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski10-05-07, 17:23  #1
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
MGK, Aydınlık Dergisini yalanladı

Milli Güvenlik Kurulu, seçim anketi yaptırdığını ve o ankette İşçi Partisi'nin oylarında PATLAMA OLDUĞU iddiasını yalanladı
Milli Güvenlik Kurulu (MGK), İşçi Partisi yanlısı yayın yapan Aydınlık Dergisi'ni yalanladı.
Söz konusu derginin bu haftaki sayısında, MGK'nın siyasi partilerin oy oranlarını öğrenmek amacıyla iki anket yaptırdığı iddia edildi.

http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=20907
Eski10-05-07, 17:25  #2
erdi

erdi'nın Avatarı

Öncelikle şunuda belirtme gereği duyuyorum ki İP'li arkadaşların kızmalarının yanı sıra bu haberi İP'in resmi sitesinde okuyunca sevinenlerden biriydim.

Fakat resmi sitede bile yalan haber yayımlanabilir mi ?

Ya da bunun bir açıklaması var mı ?

İP cephesinde bir açıklama göremedim !

erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-05-07 17:29 .
erdi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-05-07, 17:36  #3
erdi

erdi'nın Avatarı

MEDYANIN ÖRTTÜĞÜ GERÇEK AYDINLIK'TA
MGK anketinde İşçi Partisi'nin oyu yüzde 12
Aydınlık, medyada gözlerden gizlenen partinin, İP'nin durumunu soruşturdu. Türkiye genelinde ve iki ilimizde yapılmış anket sonuçlarına ulaştık. Anketlerin önemli özelliği 14 Nisan'da başlayan büyük halk hareketinden önce yapılmaları. Aydınlık'ın yerel kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre, oy verme eğilimleri oldukça dinamik. İP'nin oyları yükselişte.

AYDINLIK KAPAK DOSYASI http://www.aydinlik.com.tr/

------------------------------------------------

Yayında olan bu haberin yanı sıra ilgili konu 2 gün önce İP'in resmi sitesinde de yer alıyordu ve buradan haber aldım.

Şu an ise bulamammaktayım. ( aaaa bak kaldırmışlar gibi) bir itham yapmıyorum. Ben de bulamıyor olabilirim.
Eski10-05-07, 18:02  #4
harbey

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:
Sayın erdi şöyle demiş:

Mesajı Göster
Öncelikle şunuda belirtme gereği duyuyorum ki İP'li arkadaşların kızmalarının yanı sıra bu haberi İP'in resmi sitesinde okuyunca sevinenlerden biriydim.

Fakat resmi sitede bile yalan haber yayımlanabilir mi ?

Ya da bunun bir açıklaması var mı ?

İP cephesinde bir açıklama göremedim !
Sayın Erdi,
İP'li olmayan bir vatandaş olarak...MGK yok böyle bir şey diyorsa,yoktur...Söyleyecek bir şeyde yoktur...

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ali çıkarları,bu topraklar üzerinde her şeyi gözlemlemeyi gerekli kılmaktadır...Dolayısıyla siyasi gidişatı ve meyili takip etmek,ilgili yerlerin en tabi hakkıdır...

JP Morgan'ı,bilmem kimleri takip edecekte....Bir takım malum yabancı zatlar siyasi partileri vs.ziyaret edip,bazıları da AHKAM kesecekte...Sorumlu olanlar mı,takip etmeyecek....Elbette Üniversiteler,bağımsız araştırma kurumlarından vs.bazı bilgiler alınabilir........

Fakat MGK'nın kararlarının ve orada konuşulanların dışarı sızdırılmadığı,sızdırılamayacağını ve sızdırılmaması gerektiğini her Türk vatandaşı bilmektedir.....Dolayısıyla bir nevi Türk devletinin otağı ve meşveret yeri sayılan MGK'nın "seçim anketi" haberi beni de şaşırmıştı....

Ben de sizin gibi İP'nin yüksek oranlarda oy almasından memnuniyet duyacağımı belirtir,saygılarımı sunarım............harbey...
harbey is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-05-07, 20:55  #5
şeyist
Onay bekleyen
Yazar Adayı

şeyist'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2007
Ülke / Şehir: İZMİR

Allah aşkına, MGK çıkıp da bu soru sorulduğunda, "evet bizim anketimiz dışarı sızmıştır, İP de %12'dir" mi diyecek...

Elbette yalanlayacak...

Ancak ordunun da sanıldığı gibi İP'ci olmadığını biliniz...

İçinde destekleyen şahıslar vardır... Her partiyi olduğu gibi...

Ancak İP'nin ordu partisi olduğu yönündeki zırvalara da itibar etmemek için, bir-iki kitap dergi kurcalamak yeter... Tabi doğru kaynakları... Yani iftira basınını değil...
Eski10-05-07, 21:19  #6
ATAM

ATAM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

sağcılardan kominist solculardan hain damgası yiyen İP kaç oy alacağını yakında göreceğiz..........

ha umarım söyledikleri kadar oy alırlar
ATAM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-05-07, 21:39  #7
Fedailer
Onay bekleyen
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Fethullah Gülen'in Zaman gazetesi ve Fethullah cemaatinin internet siteleri yanısıra, Soroscu Savaş karşıtları vs.İhlas haber vs. de , telaşe içinde MGK yalanladı diye haberler yapmış..
İttifakları da şahane hani, fethullahcılarla Soros solcuları yine el ele, ağız birliği içinde İşçi partisi aleyhinde yayın yapmanın derdindeler.
normaldir tabii
İşçi Partisinin yükselişini halkın görmesini istemezler.
Ayrıca,
Sayın şeyist'in de dediği gibi anketimiz dışarı sızmıştır demeyeceklerdi herhalde??

Eski10-05-07, 22:54  #8
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Değerlendirme yapmak için çok erken. Bu köprülerin altından daha çok sular akacak. Ama İP'in tek başına girdiği bir seçimde %5'in üstüne çıkması büyük bir başarı olacaktır; diye düşünüyorum.
melnur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-05-07, 14:14  #9
benim ben
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: May 2007

Alıntı:
Sayın melnur şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ama İP'in tek başına girdiği bir seçimde %5'in üstüne çıkması büyük bir başarı olacaktır; diye düşünüyorum.
işte işçi partisi ve onun sempatizanlarının öncelikle aşması gereken seçim barajından öte insanların beyinlerinde kurdukları barajdır.
aydınlıkta çıkan bu ve bunun gibi haberler kendilerine sempati duyan fakat oylarının boşa gideceğinden endişelenen insanlara yönelik bir haber bence.
dilerim halkımız 60 yıllık demokrasi deneyiminden gereken sonuçları çıkarır ve bu ulusun hak ettiği hükümeti başa geçirir.
benim ben is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-05-07, 17:01  #10
Bogazkaya

Giriş Tarihi: Mar 2007

MGKnin yalan söyleyecegini sanmiyorum bu konuda Perincegin ne oldugunuda biliyorum onun icin MGKya inaniyorum

Ip oylari patlama yapti aciklamasini ilk gördugumde Aziz Nesinin o meshur sözu geldi aklima ama allaha sukur öyle degilmis

Ha unutmadan

Egerki bu ulkede Perincek Basbakan olsun ben bir daha Turkiyeye adim atmam

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 04:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)