| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
AKP nin domuz etini kasaplık et kapsamına aldığını biliyormuydunuz./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bunu özellikle müslüman geçinen sonrada ben akp ye müslümanlığından dolayı oy veriyorum diyen bununla kendini ve milleti avutan kesim için alıyorum buraya. Domuz eti kasaplık et kapsamına alındı. Domuz eti ve sakatatına ton başına 600 dolar fon ödenmesi kararlaştırıldı. Domuz eti üretimine kredi verileceği açıklandı. Eee bu kadar domuzluk da yeter desek suç kapsamına girer mi? Girmemeli, çünkü domuz artık sıradan bir varlık oluverdiy vereceğim diyen kesim için aktarıyorum.haberi http://www.yenimesaj.com.tr/index.ph...rih=2007-05-09 burada saygılar __________________
Artık yeni şeyler söylemek lazım.(mevlana c.rumi) |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| yakışır bizim takunyali takıyyecilere.Papaz elbisesi giyecek olan başbakanımız domuz eti de yer icabında ... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Olmaması hatalı olurdu zaten. Domuz, eşek gibi eti yenmeyen bir hayvan mı ki kasaplık kapsamına girmesin? Bunun müslümanlıkla ne alakası var, bu ülkede sadece müslümanlar yaşamıyor. En az %5'lik bir müslüman olmayan kesim var bu ülkede. AKP şeriatçı diyenlere de kapak olur belki ayrıca. |
|
| #4 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
AKP nin bütün şeriatçı geçmişi bir domuz yoluna hemen silinir.Devletim her makamını fethedilecek kale olarak gören ve kadrolaşma hastalığını tuutlmuş bir iktidarın günahları nedir ki?hemen sildik. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
|
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Türkiye'de domuz eti yemeyen kesimden daha çok belki de yiyen kesim var. Domuz etini kasaplık et kapsamına alması gerekliydi zaten. Haram olduğuna inanan bir kesim var diye bunu kasaplık et kapsamına almayı yasaklayamazlardı herhalde. Bu mantıkla içki satılmasına izin vermesi, içkili yerlere izin vermesi vs. şeyler için de takiyyeci diyelim. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Karalamak için nelere saldıracağınızı şaşırmış bi durumdasınız.... |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
İyi hayvan kötü hayvan diye. yada sizi iyi anlayamadımmı. Çönkü köpek eti yiyenlerde var öyleyse aynı şartlar onun içinde geçerli olmalı. __________________
Artık yeni şeyler söylemek lazım.(mevlana c.rumi) | |
|
| #8 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Eşek etinin avrupa kasaplarında satıldığına dair hiçbir şey duymadım. Yani bu etin yenilebilir, sağlıklı olduğu hakkında. Ama domuz eti öyle değil, yenilebilir ve dünyada yaygın olarak yenebilen bir ettir. Neden bu ete bu kadar karşı çıkıyorsunuz anlamak da mümkün değil. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Tamam Akpyi bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum Ama bunun muslumanlikla ne alakasi var adamlar domuz keser sen yemezsin bunu ne buyutuyorsunuz isteyen yer isteyen yemez Isvecte yasiyorum ve musluman arkadaslarimiz icin okulda özel yemek cikiyor domuz eti yemesinler diye peki böyle birsey hristiyan arkadaslarimiz icin olur mu bizim ulkemizde __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| AB kapsamında yapılan anlaşmalar gereği domuz etinin ''kasaplık et''olarak tescil edilmesini yadırgamamak gerekir. AB , büyük çoğunluğu Hristiyan ya da Hristiyan köklü halkların yaşadığı bir coğrafya..Onlara göre domuz eti yenebilir.. AB ile her konuda anlaşma yapıp,domuz etini yasaklanması ciddi olmaz. Tarihin garip cilvesi bu anlaşmayı yapmak İslami söylemli bir partiye ,AKP'ye kısmet oldu. İktidarda eğer AKP yerine başka bir parti,örneğin CHP olsaydı ,seyreyleyin gümbürtüyü.. Her yerde ''kafirler,dinsizler''sloganları ile epeyce dikkat çekerlerdi ilgili kesimler.. 250 milyonun yediği,70 milyonun yemediği iddia edilen bir et türü yasaklanacak!Hiç akıllıca değil.. Zaten etler satılırken üzerlerinde cinsi,menşei konusunda bilgiler var.Dileyen yer ,dileyen yemez.. Çin AB'ye girerse(!);o zaman sorun olabilir.Malum köpek eti yiyorlarmış! Saygılar, doğançay Şimdi etraf süt-liman...! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|