| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Haydar Bibinoğlu'na güzel bir hoşgeldin... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Hoşgeldin ustam...İyi ki geldin.Bu başlığı açmak boynumun borcudur.Sefalar getirdin.En sevdiğim şiirini yazmak isterim. Açmazlardayım Açmaz halatı kör düğüm olmuş, Artık bu limanda tutsak yaşarım. Zakkum kadar güzel Ve zakkum kadar ağılı Ağıtların açmazındayım. Ağrılı patikalar uzanır gözlerinin ufkuna, Yıldızları akaçlarım sarp geçitlerden, Dağların koyağına. Sekili atları koştururum doludizgin Yağmur bulutlarında. Akkor sevdaları büyütürüm kalbimin aklanında, Bıktım artık akortsuz çığlıklardan. Aksak şarkılara kapalıdır meyhanem, Düşsel sevdaların akşamcısıyım. Antika alınganlıklar biriktirdim, Asalak sevgilere tuzak... Alevlere savurdum avuntularımı Yağmurlar uzak mı uzak. Akut korkular deryasında Alabora olur beklemelerim Aptal serzenişlerim alkımlara zincirli Arapsaçı arayışları almaşık ayak izlerine eklemelerim Ve astımlı ezgilerle umut ormanında pineklemelerim Azmanlaştırır içimdeki boşluğu. Ayrışık haykırışlar kemirir beynimi Ayarsız bağlanışlar ayaklanır içimde Bağışık acılara tutunurum Alevlerle balyalanmış biçimde Güneş karlı dağları tutarken bar ateşine Dünyam aydınlanır baştan aşağı Yiyecek taşırken kuşlar yuvadaki eşine Özlemlerim depreşir buğday başağı. Haydar Bibinoğlu __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #2 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Özür dilerim, geç farkettim açtığınız başlığı. Zaten ne zaman geç kalmadım ki... Yaşamı anlamakta da geç kaldım. Ama geç kalmasam da aynı anlardım. Sevdalarımda da geç kaldım. Geç kalmasam da hep aynı coşkuyla sevdalanırdım. Böyle bir başlık açmanız beni hem şaşıttı hem de onurlandırdı. Teşekkür ederim. __________________
Haydar Bibinoğlu Emekli Öğretmen | |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Halaoğlu,daha doğrusu bir eğitim emekçisi olarak foruma hoş geldiniz demek istiyorum.Hayatı farklı değerlendiriyor olsak bile,duruş noktamız farklı olsa bile bu foruma seviye katacağınız mutlak.Tartışmalarımızda seviyeyi yitirmediğimi umarım.Saygılarımla. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sn.Halaoğlu,şiiriniz gayet güzel.Foruma hoş geldiniz.Katkılarınızı beklerim. __________________
Küçük kapılardan girmeye çalışanlar eğilmeye mecbur olurlar. Cenap ŞAHABETTİN |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: dünyada bir yerdeyim
| zahit bizi tan eyleme, hazrete varır yolumuz ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|