"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Hepimiz AKP'liyiz, Hepimiz Abdullah Gül'üz/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Son bir aydır Akp'nin şahsında inanan insanlara yapılan zulüm had safhaya ulaştı. Ancaaak.... işler hiç de umdukları gibi gitmiyor. Demokratik kurallara harfiyyen riayet ederek iktidar olmuş Akp'nin önünü kesmek için yapılan baskılar neticede ters tepmiştir. "Keşke Gül'ün Cumhurbaşklanlığına karşı çıkmasaydık", "Dilim kopaydı da 367 demeyeydim." demeye başladılar. Çünkü Cumhuriyet tarihinde İLK defa Chp zihniyeti ya da "resmi ideoloji" halk oyuna sunulacak. En büyük korkuları başlarına geldi. Bu yüzden yaygarayı basıyorlar. "Padişah mı seçiyoruz?", "Bu hükümet Anayasa değişikliği yapamaz." "Hem hükümeti hem Cumhurbaşkanını halk seçemez." "Bu işler aceleye gelmez." Şimdiye kadar halktan kopuk tepeden inmeci yöntemlerle bu ülkede at koşturanlar artık bir devrin bittiğini, "demokrasi oyunu"nun bitip, gerçek demokrasinin işlerlik kazanabileceğini görüyorlar. Bütün bu "Akp'ye yeni engeller" aramaların sebebi bu. Oy vermeyi düşünmüyordum fakat son baskılar neticesinde diyorum ki: Ben Akp'yim, Abdullah Gül'üm. Ve tabiki benim gibi milyonlarca seçmen de aynı fikirde. Hepimiz Akp'liyiz, Hepimiz Gül'üz... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bazı sebeplerden dolayı AKP ye oy vermekten vazgeçtim. Ama cumhurbaşkanını seçme hakkı verirlerse ben de Abdullah Gül olacağım. İrticaya karşı, despotluğa karşı demokrasiden yana olacağım... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| -miz ekini kullanmışsınız..Hayır arkadaşım ben ne akp li'yim nede gül'üm Benim trilyon değerlerde gemilerim yok eşime dostuma ihale verecek ona buna kefil olabileceğim astronomik miktarlarda yeşil dolarlarım da yok Boğazda villarım da yok şeyhin şıhın dibinde el pençe divane olmuş fotolarım yok Amerikada okuyabilme imkanın ve bütçem de yok Ne annem ne babam ne kardeşim ne dostlarım yaşadığım memleketi AİHM'ne TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ŞİKAYET ETMİŞ de değil Hızlı Tren projesi tasarlayıp bir sürü insanın ölümüne de sebep olmadım Yaratıcı olun... O sözler ezilenler için söylenmiştir Ezenler için değil __________________
Hasret Bitiyor!!! DUMANN Geliyor :) |
|
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Zamanında eşinin Türkiye'yi AİHM'e şikayet etmiş olması bence Türkiye Cumhuriyet'inin Cumhurbaşkanı olacak birinin geçmişinde garip duracaktır. Bundan sadece eşi sorumludur diyenler için de bir Cumhurbaşkanı eşinin geçmişinde garip duracaktır diyebilirim. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #5 | |||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
sayin aydin, rica ederim ![]() Alıntı:
![]() saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | ||
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Alıntı:
Allah cümlemizi affetsin. | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
Saygılar.. | |
|
| #8 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Demokrasinin d harfinden bihaber olan AKP zihniyetinin Turkiyede muhafazakar partilerin yegane oy deposu olan 3M (mazlum-magdur-magrur) yi yine secim politikasinin merkezine yerlestirmis oldugunu goruyoruz burada. Ermeni konferansini " bunlar bizi sirtimizdan bicakliyor " diyen bir adalet bakanina , " ulemaya danismak lazim " diyen bir basbakana , 1 Mayisi emekcilere zehir etmek icin Istanbulu kapatan bir icisleri bakanina , " ben sattim oldu " diyen bir maliye bakanina sahip bir hukumetin yandaslarinin hala demokrasiden soz etmesi gulunc ve bir o kadar da anlamsiz bir cabadir. 5 yildir cumhurbaskanligini halkin secmesi adina kilini kipirdatmamis , gostermelik ab reformlarindan baska demokrasi adina tek bir adim atmamis , kendi tabanina verdigi sozu bile tutamayip turban meselesini turkiye gundemine cumhurbaskanligi resepsiyonlari disinda alamamis bir partinin secmenine magdur-mazlum ama magrur numarasi yapmaktan baska caresi de olmasa gerek. |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| "Hepimiz akpliyiz, hepimiz abdullah gülüz" demiş sayın aydın ama eksik var bence bunun devamını da getirmesi lazımdı. Eksik duruyor. Hani birileri Müteveffa Dink'i milletin üstüne yıkmaya çalıştı, misyonerler katledildiğinde milletin üstün yıkmaya çalıştı da söyledi ya bişeyler. Kısaca bu sloganın eksik kısımlarının doldrulmasını talep ediyorum. Saygılarımla |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Secimlere az kaldi katakulliler gec bile kaldi Sacmalardan secmeler cevap bile yazmam HepiMIZ AKPYIZ HepiMIZ GULUZ helal olsun be demogojinin bu kadari __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|